Wandelen is leuk! Ga je mee?
 

5 mooie winterwandelingen

Koning winter komt eraan! Tijd voor fijne winterwandelingen. Ik wandel het hele jaar door en ook van een fijne wandeling in de winter kan ik enorm genieten. Het is mooi om te zien hoe de natuur tot stilstand komt, de kou op je huid te voelen en jezelf warm te wandelen. Na zo’n winterse wandeling, vind ik het heerlijk om een cafe op te zoeken en na te genieten bij een warme kop thee of een mooi glas rode wijn.

 

Mijn mooiste wandelingen voor de winter

Graag deel ik met jou mijn 5 mooiste winterwandelingen. Stuk voor stuk pareltjes, die eindigen bij een plek met fijne horeca waar je lekker op kunt warmen na een fijne wandeling.

 

  • Uitwaaien op Schiermonnikoog – diverse afstanden
    Wandelen op Schiermonnikoog is in ieder seizoen fijn, maar in de winter geniet je extra omdat het er dan heerlijk rustig is. Schiermonnikoog heeft heel veel wandelmogelijkheden, voor ieder wat wils. En in het gezellige dorp is er altijd wel een kroegje open waar je weer lekker op kunt warmen.

 

  • Groene Wissel Maastricht – 9km
    winterwandeling MaastrichtMaastricht is een enorm groene stad, ik ontdekte dat toen ik de Groene Wissel Maastricht wandelde. Een mooie route van 9 kilometer door deze bourgondische stad, mooie parken en over de historische vestingswerken. Ook hier genoeg aanbod van gezellige cafés om na afloop een drankje te doen.

 

 

  • Mooiste Eilandwandeling: Schouwen – 16 km
    Zeepeduinen - Mooiste eilandwandeling SchouwenEen straffe zeewind, zand dat langs je gezicht schuurt en een heerlijke zilte lucht. Na de dijk en het strand zoekt deze wandeling de beschutting op van de duinen en het bos om daarna weer terug te komen in het pittoreske plaatsje Burgh Haamstede.

 

Wandel jij graag in de winter? Ik ben heel benieuwd naar jouw mooiste winterwandeling. Ga je één van bovenstaande wandelroutes wandelen, laat dan zeker in even in een reactie weten wat je ervan vond.

 

Wil je meer winterwandelinspiratie? Anto van We12Travel.nl deelt hier haar favoriete gebieden om te gaan wandelen in de winter.

 


De lente komt eraan! Wil jij gaan wandelen? Schrijf je dan nu in voor mijn Online Wandeltraining voor beginners. We gaan 12 weken aan de slag om te trainen naar een wandeling van 10 kilometer.

Wandeltraining 10 kilometer

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.