Hou jij ook zo van wandelen? Dan zit je hier goed! Ik ben echt een wandelfanaat en deel al mijn wandelingen en wandelkennis op dit blog. Want wandelen is leuk, goed voor de gezondheid en zorgt voor ontspanning. Ga op pad op mijn blog en laat je inspireren door mij met de leukste wandelroutes, mooiste wandelbestemmingen en beste wandeluitrusting.

Ben je een startend wandelaar of wil je jouw wandelafstand vergroten? Neem dan ook even een kijkje op mijn site over wandeltrainingen. Want naast dat ik graag zelf wandel, help ik ook anderen om op de juiste manier makkelijker en verder te wandelen met offline en online wandeltrainingen.

Veel wandelplezier!

Groet, Wanda

NIEUWSTE BLOGS

TRAININGEN, GEORGANISEERDE WANDELINGEN & WANDELPRODUCTEN

WANDELNIEUWS

Nog vijf routes maken kans de eretitel ‘beste wandelroute van de Benelux’

Dat het een bijzonder jaar was, daar zijn we het denk ik

De longlist voor de uitverkiezing van de ‘beste wandelroute van de Benelux’

WANDELUITRUSTING

Op Twitter zag ik een nieuwe innovatie van Life-Line in mijn tijdlijn, een broek waarbij je nooit meer last hebt van een natte kont. Die ging op mijn wensenlijstje.

Ik neem altijd een isolatiematje mee om op te zitten wanneer ik ga wandelen. Vaak zijn bankjes of boomstammen, waar ik op wil rusten, nat door de regen en als ik ergens niet van hou, dan is het koude en natte billen. De Anti Natte Kont wandelbroek broek zou dus echt een uitkomst zijn. Nooit meer natte billen door een speciaal membraan dat in het kontstuk is gezet.

Ik hoor je denken “Huh, hoe kan Wanda nou herenschoenen testen?”. Dat

Het is herfst en dat betekent dat mijn regenkleding standaard in mijn