De beste cadeaus voor de wandelaar

Wil jij een wandelaar verrassen met een leuk cadeau? Ik verzamelde de 10 beste cadeaus waar je een wandelaar blij mee maakt (en die ik stiekem zelf ook wel wil hebben).

 

MijnWandelgids

mijnwandelgidsEen gepersonaliseerde wandelgids, welke wandelaar wil die nou niet in zijn kast hebben staan? Eerder schreef ik al een uitgebreide blog over de MijnWandelgids. Verzin een leuke titel, zoekt een paar leuke foto’s uit, maak een selectie uit rui 800 wandelingen en schrijft een persoonlijk voorwoord. Binnen een week ligt de MijnWandelgids op de mat. Stel de MijnWandelgids hier samen.

 

Wandelgids: De mooiste Wijnwandelingen van Nederland

Wandelen en wijn gaan heel goed samen. Ik schreef samen met vinoloog Mariëlla Beukers een WijnWandelgids met 10 rondwandelingen door en langs Nederlandse wijngaarden. Bestel deze gids hier.

 

Wandelstokjes

Vwandelstokjeseel wandelaars krijgen tijdens het wandelen last van dikke en stijve vingers. De wandelstokjes voorkomen dit door de bloedcirculatie te stimuleren. Wil je er meer over weten? Check dan de website van de bedenker Emanuel.

 

Boek: Reisfotografie van Laura Vink

boek-reisfotografe-explore-discover-capture-laura-vink-700x542De meeste wandelaars zijn ook dol op het vastleggen van de wandeling die ze maken. Dit boek staat boordevol handige en leerzame tips, verhalen uit de praktijk en inspirerende foto’s. In het boek behandelt fotograaf Laura Vink de verschillende onderwerpen waar je op reis, maar ook tijdens een wandeling mee te maken krijgt, zoals het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen. Ook gaat het boek uitgebreid in op de voorbereiding, de bescherming van je apparatuur onderweg en wat te doen met alle foto’s als je weer thuis bent. Bestel het reisfotografieboek hier.

 

kaartentasKaartentas

De wandelaar die niet binnen blijft zitten met een regenbuitje, kan niet zonder een goede kaartentas. Deze kaartentas beschermt je wandelboekje of -kaart tegen vuil en water.

 

waterproof-notitieboekjeWaterproof notitieboekje

Wandelen stimuleert de hersenen, al wandelend komen de beste ideeën oppoppen. Met dit waterproof notitieboekje leg je zelfs bij slecht weer je beste ideeën vast.

 

Abonnement op Wandelmagazine

wandelmagazineWandelmagazine is al ruim 35 jaar een begrip onder wandelliefhebbers. In ieder nummer lees je alles over lange & korte wandelingen dichtbij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa wordt uitgebreid geschreven. In de wandelverslagen lees je alles over wat je tegenkomt aan natuur, landschap, cultuur en geschiedenis.

Neem nu een abonnement op 1 jaar Wandelmagazine voor slechts € 21,50 (i.p.v. € 29,95) én ontvang 2 cadeaus.

 

Wandeldagboek ‘Sta op en wandel’

sta-op-en-wandelDeze staat bij mij al in de kast, een echt wandeldagboek waar ik na iedere wandeling kort een verslagje maak. Wat zie ik onderweg, wat hoor ik, wat ruik ik, wat voel ik, wie kom ik tegen? In dit boek vind je een heleboel informatie, tips en adviezen. Een must-have voor de wandelaar die van schrijven houdt.

 

Armband kompas

armband-kompasEen subtiel sieraad voor de wandelaarster, deze schitterende RVS armband! Klik hier om dit mooie sieraad te bestellen.

 

Welk wandelcadeau staat op jouw verlanglijstje? Heb je nog aanvullingen voor de lijst cadeaus voor de wandelaar, laat het mij dan weten in een reactie.

 

Bewaar deze tips op Pinterest

 

Wil je weten welke wandelartikelen ik gebruik? Lees dan ook deze blogs:

(€) Dit bericht bevat affiliatelinks.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Wat een heerlijk blog, zo vlak voor de feestdagen. Goeie ideeën opgedaan. Thnx.

  • Oh top, ik zat me net af te vragen wat ik nu weer voor mijn man moet kopen. Thanks!

  • De wandelgidsen van het vrijwilligersproject De Paadjesmakers mogen natuurlijk niet ontbreken op de verlanglijst. Wandelingen in en rond ‘s-Hertogenbosch, zie http://www.depaadjesmakers.nl. Nu ook in handig sinterklaas- of kerstmapje met 8 brochures!

  • Leuke ideeën! 1 ervan staat al op mijn verlanglijstje.

  • Geweldig artikel.

  • Wanda, je had destijds wandelkussentjes. Zijn die er nog?