Een dagje ‘wandelen in het buitenland’ in Nederland zal ook Limburgers verrassen!

Op zaterdag 14 januari presenteert mijn favoriete uitgever de wandelgids ‘Lopen door Limburgs Heuvelland’. In deze wandelgids nemen streekeigen auteur Rutger Burgers en promenoloog Rob Wolfs je mee naar de mooiste paadjes tussen Maastricht en Vaals.

Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Het voor Nederlandse begrippen bergachtige landschap zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten over het lieflijke heuvelland tussen Maastricht en Vaals. In deze gids zijn de allermooiste uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen vakkundig aan elkaar geregen tot stuk voor stuk prachtige wandelingen. Altijd voorzien van de broodnodige horeca want wandelen in Zuid-Limburg maakt immers dorstig!

Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde routemakers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Voor veel wandelknooppunten-netwerken leverden zij de inspiratie en terreinkennis.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig veroverde met haar wandelgidsen de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de prestigieuze Gouden Wandelschoen.

De wandelgids is vanaf 15 januari te koop bij de betere boekhandel en op de website van de uitgeverij www.gegarandeerdonregelmatig.nl.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments