De laatste loodjes…

Na het wandelen van de 4Daagse Apeldoorn heb ik echt even de tijd genomen om bij te komen en van mijn vakantie te genieten. Ik liep zo nu en dan nog een korte tocht, maar echt kilometers maken deed ik de afgelopen maanden niet. Tijd om daar verandering in te brengen, immers staat de Wandel Kustmarathon Zeeland voor de deur!

2014-09-19 14.02.57Stockholm

Afgelopen week was ik een paar dagen in Stockholm. Daar heb ik heerlijk genoten van de mooie stad en de vriendelijke mensen. Ik heb 2 stadswandelingen gemaakt van ieder zo’n 20 kilometer. Het was werkelijk prachtig, een foto-impressie vind je hier.

Trainen

De 2 dagen 20 kilometer in Stockholm gingen prima, maar ik wil voor de Wandel Kustmarathon toch ook nog een keer minimaal 30 kilometer hebben gelopen. Komend weekend ga ik daarom 2 etappes van het Nederlandse Kustpad lopen. Samen ongeveer 40 kilometer, waarbij ook een aantal kilometers over het strand. Een betere voorbereiding kan ik me niet bedenken :).

Wandel Kustmarathon Zeeland

5 oktober is het dan zover, de laatste lange toch van mijn actie voor het Reumafonds in het voor mij zo vertrouwde Zeeland. Samen met Marco en Kristian Wagenaar en een vriendin van hun ga ik zondagochtend vroeg van start. 42 kilometer Zeeuwse kust, ik heb er zin in!

Laatste kilometers

Op Wereld Reumadag wandel ik de laatste kilometers van mijn wandelactie voor het Reumafonds. Ik nodig iedereen die mij, op wat voor een manier dan ook, gesteund heeft van harte uit om deze laatste kilometers met mij mee te wandelen. De wandeling is 2,5 kilometer. Na afloop wil ik met jullie proosten op een geslaagde actie! 

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments