Hoogtepunten augustus

Een maand die begon met wandelen en wel met de lezers van mijn blog! Om te vieren dat ik 100 blogposts had geschreven, nodigde ik mijn lezers uit om samen met mij te gaan wandelen op de Utrechtse Heuvelrug. Het was een hele gezellige en mooie wandeling. Zo gezellig dat ik dit vaker ga doen. Kijk op Facebook wanneer en waar ik weer ga wandelen.

De dag na deze wandeling vierden we de 99 ste verjaardag van mijn Opa. Mijn opa woont nog zelfstandig, ik heb echt respect voor die man. Ieder jaar heb ik het idee dat er meer mensen op zijn verjaardag komen, maar merk je ook dat opa er minder van meekrijgt. Toch is het altijd weer een feestje en geniet hij er enorm van.

Taart SNS Community

Feest! We werden getrakteerd op taart omdat de migratie succesvol is verlopen.

In augustus begon ik na een heerlijke vakantie van 3 weken, ook gewoon weer met werken. Er stond een drukke maand voor de boeg met een te organiseren klantendag en een migratie. Ik werk als community manager bij SNS en het platform dat we gebruiken was toe aan een upgrade. In dit geval moesten we migreren naar een compleet nieuw platform, best spannend en het leverde bij mij de nodige stress op. Gelukkig ging alles goed en beheer ik nu een super mooie community met een hoop nieuwe functionaliteiten.

Nieuwe wandeling ontdekt

Naast heel veel werken, bleef er weinig tijd over voor het wandelen. Wel wandelde ik deze maand voor het eerst een Klompenpad en wel het Eendenkooienpad tussen IJsselstein en mijn woonplaats Montfoort. Wat een prachtige wandeling!

Meestal wandel ik wandelroutes, maar zo nu en dan pak ik een georganiseerde wandeling mee. De Omtrek van Amersfoort trok mijn interesse. Deze wandeling volgt de gemeentegids van Amersfoort en komt door gebieden waar je normaal gesproken niet komt. Een pittige, maar mooie, gezellige en goed georganiseerde tocht.

De laatste zondag van de maand zou ik de mooiste route van Gelderland lopen. Helaas had ik mijn knie overbelast tijdens de Omloop van Amersfoort, waardoor ik zondag rust moest houden. Deze houden jullie dus nog tegoed van mij.

Augustus in cijfers en lijstjes

Augustus trok weer veel bezoekers naar mijn blog. In totaal werden mijn blogs bijna 3700x gelezen door 1700 bezoekers.  Ik vind het zo leuk dat jullie ook steeds vaker reacties achterlaten, hier word ik echt heel vrolijk van!

Deze blogs werden het meest gelezen in de maand augustus:

  1. Wandelen met lezers – NS Wandeling Utrechtse Heuvelrug
  2. Eendenkooienpad: Wandelen door polders en langs de Hollandse IJssel
  3. #ThrowbackThursday: Pieterpad by night

De best gewaardeerde Instagram foto in augustus is er een van mijn wandelweekend in Catalonië. Wat een prachtig uitzicht hè.

Plannen voor september

De wandelplanning voor september is ook al weer gemaakt. Komend weekend gezellig wandelen met een aantal van jullie, ik heb er weer zin in! Daarna vertrek ik voor een paar dagen naar Limburg. De gemeente Eijsden Magraten is uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. Dat moet ik natuurlijk zelf gaan ervaren. De gemeente en het VVV hebben een aantal mooie routes aangeraden. Nu nog een camping boeken, of wordt het toch een B&B of hotel? Ik laat het even afhangen van het weer.

Op zaterdag 12 september organiseer ik samen met een aantal kanjers de Reuma Walk. Een wandeling speciaal voor mensen met een reumatische aandoening om geld op te halen voor het Reumafonds. Sponsoren jij ook het Reumafonds?

Het weekend daarna wandel ik samen met Menno de mooiste route van Brabant. Wie weet komen we de leukste boswachter op Twitter tegen. Ook moet ik nog ergens tijd maken om de mooiste route van Gelderland te gaan wandelen. En ik wil nog trainen voor de Wandelmarathon Zeeland die in oktober op de planning staat.

Wandelplannen genoeg weer, nu maar hopen dat mijn knie niet teveel roet in het eten gaat gooien.

Waar ga jij wandelen in september?

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Wat een mooie cijfers in augustus, heel goed gedaan! En heerlijke wandelingen heb je gemaakt. Super leuk dat je ook met je lezers gaat wandelen, origineel idee! En respect voor jouw opa, 99 jaar en nog zelfstandig wonen, dat kunnen niet veel mensen zeggen! Wat ik ga wandelen in september? Een heleboel! Ik ga een roadtrip maken van New York naar Miami, met natuurlijk de nodige tussenstops ;-)! Dus, veel wandelen gaat het zeker worden haha!

  • Hallo Wanda, wat een dynamiek in je vertelling over je wandelblog van toen, tot nu., én over je grootvader.
    Een volle wandelmaand september voor de boeg, zo lees ik! Met ook, ‘de mooiste route van Brabant’, wauw . (klinkt als muziek in de oren, zeker omdat ik zelf in dit mooie Brabant woon ) Waar ergens gaan jullie lopen en hopen op een ontmoeting met de leukste ‘Twitter’- boswachter?

    Fijne wandeldagen toegewenst. Herfstachtige september-groet vanuit Tilburg 🙂

  • Op dit moment zit ik in de trein naar huis. Weer genoten van je blog. 12 september de reumawalk en 19 september de dam tot dam wandeltocht. Natuurlijk eerst zondag samen met jou en anderen wandelen.