Rennen en vliegen in juli

Juli vloog voorbij, wat een drukte! Er bleef in juli maar weinig tijd over om te wandelen. Hoewel… Ik wandelde samen met mijn zoontje de vierdaagse en ‘de mooiste wandeling van’ mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Eind juni was de overdracht van ons nieuwe huis, dus ieder vrij uurtje stond in het teken van klussen. Omdat de overdracht plots eerder kon dan we in de planning hadden, kon ik helaas mijn vakantie niet meer verzetten. De eerste twee weken van juli moest ik dus gewoon werken, terwijl mijn vriend met die hitte stond te klussen, arme vent.

In de weekenden kluste ik natuurlijk vrolijk mee, maar was het zo af en toe ook tijd voor wat ontspanning. Zo kwam de Tour de France bij ons door de stad, daar moesten we natuurlijk even kijken. Ik heb nog getwijfeld of ik de wandeling zou maken van de proloog, maar die leek me bij nader inzien toch niet zo boeiend.

4 Daagse Apeldoorn

Na de verhuizing moest ik snel mijn spullen inpakken om te vertrekken naar Apeldoorn met mijn zoon en Astrid. Het was tijd voor de Cantharel 4 Daagse Apeldoorn. Vorig jaar liep ik deze voor het eerst. De routes waren zo mooi en de sfeer zo goed, dat ik me dit jaar weer inschreef. Dit keer met 2 wandelmaatjes, mijn zoon Tom en Astrid, een wandelvriendin. We liepen de 20 kilometer, een mooie afstand waarmee we niet te vroeg uit bed hoefden en op tijd weer met de beentje omhoog konden.

Start Cantharel 4Daagse Apeldoorn

Iedere ochtend maakte we een startselfie

 

Het was weer een top evenement. Later deze maand hoop ik er nog een leuk filmpje van te plaatsen.

Zomerkamp

Na de 4 Daagse, was het tijd voor het zomerkamp van de verkenners van scouting Montfoort. Sinds 2 jaar ben ik daar leiding en dit is mijn 2e zomerkamp. Gelukkig weet ik nu beter wat me te wachten staat, want vorig jaar konden ze me na 3 dagen al opvegen.

Na het kamp had ik dan eindelijk tijd om van ons huis te genieten en dat heb ik gedaan! Een week lang heb ik lekker gekeuteld in mijn huisje, nieuwe accessoires gekocht, nog wat dozen uitgepakt en wat klusjes gedaan.

De mooiste wandeling van Zeeland

De laatste dag van mijn vakantie heb ik de mooiste wandeling van Zeeland gemaakt, de Groene Wissel Domburg. Dat was weer even genieten na 2 weken niet gewandeld te hebben!

Het was dus een drukke maand, met weinig tijd voor het wandelen. Daardoor kwamen er ook minder blogs online en liepen de bezoekersaantallen wat terug. Gelukkig heb ik deze maand weer alle tijd om op pad te gaan!

Heb je zin om een keer mee te wandelen? Dat kan op zondag 6 september. We verzamelen om 10.00 uur op het station in Bunnik en lopen de NS-Wandeling Beerschoten Bilthoven van 17 kilometer. We lunchen onderweg op een bankje (neem dus een lunchpakketje mee) en sluiten de dag voor de liefhebbers af op een terrasje. Schrijf je nu hier.

Best gewaardeerd in juli

Deze blogposts werden in juli het best gelezen:

  1. 12 maanden, 12 provincies
  2. Wandelen over het Pelgrimspad van Reeuwijk naar Haastrecht
  3. Na maanden trainen is het eindelijk tijd voor de 4 Daagse Apeldoorn

Dit is de populairste Instagramfoto van juli.

Wat staat er op de planning voor augustus

Komende maand hoop ik weer regelmatiger op pad te kunnen gaan. Zo ga ik deze maand naar Gelderland om daar de mooiste route te wandelen en staat er weer een etappe van het Pelgrimspad op de planning. Daarnaast hoop ik nou eindelijk eens het Klompenpad te gaan wandelen dat door Montfoort komt. Plannen genoeg dus!

Deze maand bestaat mijn blog 2 jaar en ook dat vier ik met jullie. Er komt een leuke winactie aan, dus hou mijn blog goed in de gaten!

Hoe zag jouw wandelmaand eruit? Heb je ook een 4 Daagse gelopen? Laat het me weten in een reactie onder deze blogpost.

Post Tags

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Wat leuk om het verhaal van een wandelaar te lezen! Zelf loop ik zo’n 13 jaar hard, maar wandelen spreekt me zeker ook wel aan.

  • Hoi Wanda, leuke site je wandel meer dan ik de indruk kreeg op Instagram. Helemaal top!
    Gr Wil