Nieuw: Provinciewandelgids Gelderland / Achterhoek

22 leuke wandelroutes – van kort tot lang – in stad, landschap en natuur – voor elk wat wils – goed bereikbaar met openbaar vervoer

 

Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over de Gelderse Achterhoek uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Gelderland, verspreid over de gehele Achterhoek en IJsselvallei. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Provinciewandelgids Gelderland Achetrhoek

PK1a_Cover Provinciewandelgids GelderlandAchterhoek

Bestellen

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: twee leuke groene stadswandelingen in de Hanzesteden Zutphen en Doesburg, enkele routes in het open rivierlandschap langs de IJssel en talrijke, zeer afwisselende routes in het prachtige, bijzonder gevarieerde
coulisselandschap van de Achterhoek: hét wandelwalhalla van Nederland.

De wandelgidsen zijn te bestellen / te koop bij de boekhandel, Bol.com of via de website www.wandelbart.nl. De gidsen kosten € 14,95.

 

WandelBart wandelgidsen

De provinciewandelgids Gelderland / Achterhoek is de achtste uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

 

 

Reizen algemeen

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comment
  • Interessant . Echt iets om te onthouden .