Nieuwe wandelgids: De mooiste landgoedwandelingen in Salland

Vandaag presenteert Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de wandelgids ‘De mooiste landgoedwandelingen in Salland

de mooiste landgoedwandelingen in SallandLandgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het knusse en bijna kneuterige boerenlandschap rond de huizen. Geschiedenis en romantiek zijn nooit ver weg. In de vele Engelse landschapsparken staan voldoende bankjes of zelfs theekoepeltjes om tijdens de wandeling te verpozen en weg te mijmeren.

Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een ware lappendeken van landgoederen. De feodale tijd staat er zo nu en dan nog even stil wanneer de baron vriendelijk knikt naar de wandelaar die geniet van zijn landgoed.

De gids bevat naast 12 prachtige routes ook achtergronden én interviews met landgoedeigenaren en -beheerders. Op die manier krijgt de wandelaar een goed beeld van wat er allemaal komt kijken om dit fraais voor het nageslacht te behouden. Geniet er maar van!

De wandelgids is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments