Ontdek Wandelmagazine Op lemen voeten

4-8-2016

Tijdens mijn vakantie had ik weer alle tijd om wandelinspiratie op te doen. Eén van mijn favoriete wandeltijdschriften met wandelinspiratie is toch wel Wandelmagazine Op Lemen Voeten. Het vernieuwde magazine staat bomvol lange en korte wandelingen in wandelparadijzen, zowel dichtbij huis als verder weg (in Nederland, en Europa).

 

Herfstnummer Wandelmagazine

Het komende nummer van Wandelmagazine Op lemen voeten staat in het teken van de bierwandelingen. Zo bezoekt Wandelmagazine brouwerijen in onder andere Oostenrijk en België. Verkende ze heel verschillende micro-bouwerijen in het Oostenrijkse Waldviertel. In het Belgische Namen pruttelen de ketels weer in brouwerij Echasse nadat in 1919 een boekhouder zijn baas in de Maas dumpte. In La Caracole proeven ze twee bieren waarvan alleen de gist verschilt, maar de smaak mijlenver uit elkaar ligt. En ze vergeten de twee grote namen in de rijke Belgische biercultuur niet: het kabouterbier La Chouffe en de trappist van Westvleteren.

 

Speciale aanbieding

Wil jij dit nummer niet missen? Neem dan snel een abonnement en profiteer van de speciale aanbieding: 1 jaar Wandelmagazine Op lemen voeten + 2 cadeau’s voor slechts € 21,50, dan ontvang je hem voortaan thuis.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Goedenavond. Weet u misschien het verschil tussen de wandelbladen ” Wandelmagazine” en ” Op lemen voeten”. Ik kom er online niet uit en nu zie ik deze advertentie via u. Zo te zien aan voorkanten zijn het echt verschillende magazines. Verder zou ik willen weten wat de 4 cadeaus zijn die ik bij aanmelding voor een jaar ontvang. Als ik de door u aangegeven link volg kom ik maar aan 2 cadeaus. Ik ben benieuwd. Met vriendelijke groet,