Populaire Groene Wissel wandelingen nu ook in druk – te beginnen met Noord-Holland!

Op donderdag 23 maart presenteerde Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de wandelgids ‘Groene Wissels Noord-Holland’. In deze wandelgids neemt Bart van der Schagt wandelaars 20 keer mee op stap in het afwisselende Noord-Hollandse landschap.

Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip bij Nederlandse wandelaars. Een schier onuitputtelijke bron van prachtige wandelingen verdeeld over het hele land. Tot deze uitgave waren de wandelingen enkel te downloaden via de website www.wandelzoekpagina.nl – handig voor iedereen die snel over een mooie wandeling wil beschikken. Met deze gids kan nu ook de digibeet genieten van de wandelingen van Bart van der Schagt en –ook niet onbelangrijk– is het eindelijk mogelijk al dit moois in te pakken en cadeau te geven.

Van hartje Amsterdam tot Hippolytushoef en van de Texelse stranden tot de bossen bij Hollandsche Rading ontdekt u de verrassende veelzijdigheid van deze ondergewaardeerde wandelprovincie. Slechts het aantrekken van de wandelschoenen staat uw ontdekkingstocht in Noord-Holland in de weg.

Nieuw bij deze wandelingen is een updateservice. Wie zich opgeeft op de website van de uitgever wordt blijvend op de hoogte gehouden van wijzigingen in de wandelroutes.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig veroverde met haar wandelgidsen de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de prestigieuze Gouden Wandelschoen.

De wandelgids is te koop bij de betere boekhandel en op de website van de uitgeverij: www.gegarandeerdonregelmatig.nl

 


Wil jij meer gaan wandelen? Schrijf je dan nu in voor één van mijn Online Wandeltrainingen!


Online wandeltraining

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments