Nieuwe wandelgids van WandelBart: Zuid-Limburg

Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over het zuiden van Limburg uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Limburg, ten zuiden van Sittard. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

 

Gevarieerde wandelroutes

Provinciewandelgids Limburg zuid

WandelBart wandelgids limburg zuid

Bestellen

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: een paar leuke groene stadswandelingen en talrijke wandeltochten door het zeer gevarieerde heuvellandschap in het zuiden van Limburg. De wandelingen gaan over de hoge toppen van de heuvels, door helling- en bronnetjesbossen, liefelijke dalen met daarin kabbelende meanderende beken en schattige dorpjes met prachtige vakwerkhuizen en carréboerderijen. Een enkele tocht gaat ook over de grens.

De provinciewandelgids Limburg zuid is de zesde uit een reeks. Eerder verschenen al:

De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de gidsen goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

De wandelgids is te bestellen bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. De gids kost € 14,95.

 

Reizen algemeen

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Bedankt voor de tip, leuk! Er staat een wandelweekend Zuid-Limburg op het programma (mits mijn achillespees weer wil lopen…), dus komt goed uit!

  • Bedankt voor de aandacht die je aan mijn nieuwste wandelgids Limburg-zuid hebt gegeven. Een kleinigheidje: het website-adres naar mijn wandelgidsensite is (sinds kort) http://www.wandelbart.nl