Samen met team BenBikkel wandelen voor het Reumafonds

Via de Facebookpagina van het Reumafonds kwam ik in contact met Gerrit van team BenBikkel. Gerrit gaat samen met zijn team volgend weekend de Egmond Wandel Marathon lopen voor het Reumafonds. Omdat ik volgend weekend in Parijs zit, moet ik dit event aan mij voorbij laten gaan, maar ik loop wel een trainingswandeling met hun mee.

Vanochtend dus in alle vroegte op, we hebben om negen uur in Harderwijk afgesproken om een alternatieve strandwandeling te maken naar Strand Nulde. Na een rondje voorstellen gaan Gerrit, Suzanne, Gerda en ik op pad. We praten over ons doel, waarom we voor het Reumafonds lopen, maar we hebben het ook over sporten en gezond eten.

Fiets

Bij de grote fiets die ik vaak genoeg gezien heb vanaf de snelweg houden we een korte rust, even wat energie en vocht tot ons nemen. Een paar foto’s op de fiets mogen natuurlijk niet missen ;). Als we even stil staan is het toch wel koud, dus snel door naar Nulde.

BenBikkel Taai Taai

In Nulde worden we opgewacht en voorzien van versgebakken taai taai en thee. Na deze prima verzorgde rustpauze draaien we om en lopen we weer terug naar Nulde. Halverwege worden we nog verrast door Hendri die ons even op komt zoeken. Hendri heeft ook reuma en is een van de personen waar team BenBikkel voor loopt.  Suzanne heeft zelf ook reuma, maar gaat de marathon wel wandelen. Gedurende de terugweg zie ik dat ze het zwaar heeft, maar ze zet door, je hoort haar niet klagen, wat een respect heb ik voor haar! Eenmaal terug in Harderwijk praten we nog even na onder het genot van een kopje thee.

Onderweg hebben we veel tips en ervaringen uitgewisseld over het opzetten van acties en het werven van sponsors. Deze week ga ik werken aan een speciaal sponsorpakket voor bedrijven, dus hou de website in de gaten! Heb jij nog tips om sponsors te werven, laat mij het dan weten.

Wil jij op de hoogte blijven van team BenBikkel tijdens de Egmond Wandelmarathon, like dan hun facebookpagina https://www.facebook.com/BenBikkel.

Bedankt team BenBikkel voor deze gezellige wandeling en heel veel succes volgende week in Egmond!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments