Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeStart hier je tocht op Wanda Wandelt

Start hier je tocht op Wanda Wandelt

Hallo! Nieuw hier? Welkom!

Mijn naam is Wanda Catsman, 37 jaar en woonachtig in de provincie Utrecht. Als tiener wandelde ik al heel wat af en eigenlijk is het wandelvirus nooit over gegaan. Wekelijks ga ik op pad om nieuwe wandelgebieden te ontdekken in Nederland, maar ook over de grens.

Meer lezen: Wie is die Wanda die wandelt?

Op dit persoonlijke wandelblog neem ik je mee op mijn wandelavonturen. Ik wil je inspireren, enthousiasmeren en informeren over de leukste wandelroutes, mooiste wandelbestemmingen en handigste wandeluitrusting. In 2013 begon ik aan mijn blogavontuur en sinds dien heb ik al heel veel blogs geschreven, mooie reizen gemaakt en honderden mensen aan het wandelen gekregen met mijn gratis online wandeltraining voor beginners.

Het is misschien niet makkelijk om direct je weg te vinden op mijn blog. Daarom neem ik je graag me, zodat je niet kan verdwalen.

Wandelingen in beeld

Al mijn wandelingen heb ik in beeld gebracht met Google Maps. Zo zie je eenvoudig waar ik allemaal heb gewandeld en kun je snel bepalen over welke wandeling je meer wilt lezen. Voor de wandelingen in het buitenland kun je uitzoomen. Door te dubbel klikken zoom je in en door vast te klikken en te slepen. verplaats je de kaart.

Zodra je op een pin klikt, zie je de naam, afstand en link naar de wandeling in beeld. Wanneer je op de link klikt, opent er een nieuw venster.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Legenda

Mijn favorieten

Ik heb al heel veel wandelingen gemaakt in Nederland. Op mijn blog zijn een aantal lijstjes te vinden van mijn favorieten:

Mooiste wandelingen die ik maakte in het buitenland

Zo nu en dan ga ik op pad in het buitenland. Een selectie van mijn favoriete wandelingen in het buitenland vind je hieronder.

Bedankt!

Ik wens je veel plezier op Wanda Wandelt. Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mail op wanda@wandawandelt.nl. Ik doe mijn best om snel te reageren op je mail. (Soms duurt dit wat langer, omdat ik naast mijn blog ook gewoon een fulltime baan en gezin heb.)

Heb je zelf een leuke wandeling gemaakt? Deel je foto’s en verhaal op mijn Facebook pagina. Ik zal er zeker naar kijken!

Ik vind het super leuk wanneer je mij volgt op InstagramFacebook en Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geen reacties