Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeStarten met wandelen

Starten met wandelen

Startmet wandelen

Wil jij graag starten met wandelen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Schrijf je dan in voor mijn gratis wandeltraining van nul naar 10 kilometer in 12 weken, inclusief wandeltips en mooie routes in jouw provincie. Mijn naam is Wanda Catsman en ik heb de afgelopen jaren heel wat kilometers te voet afgelegd. Mijn avonturen deel ik hier op mijn blog.

Regelmatig krijg ik vragen over het trainen voor een wandelevenement, mooie routes en wandeltips. Dit alles heb ik nu gecombineerd in een 12 weken trainingsprogramma, waarin jij van nul naar 10 kilometer wandelen traint, met ondersteuning via de mail van mij!

 

Inschrijven online wandeltraining

 

Waarom wandelen?

Je bent als het goed is op deze pagina terecht gekomen omdat je graag wilt gaan wandelen, super goed! Wandelen heeft veel voordelen, ik zette er een paar op een rij:

 • Wandelen is gezond
 • Wandelen verminderd stress
 • Wandelen verhoogt de creativiteit
 • Wandelen geeft energie
 • Wandelen is een weinig blessuregevoelige sport
 • Wandelen helpt bij het afvallen

 

Maar wandelen is vooral heel leuk! Je ontdekt nieuwe plekken, leert nieuwe mensen kennen en je kunt het overal doen.

 

Ondertussen enkele weken bezig met deze training. De wekelijkse routes voelen aan als vakantie in eigen land. Ik ontdek mijn eigen omgeving nu pas! Een echte aanbeveler

~Ron ~

 

Wandeltraining in 12 weken naar 10 kilometer

Wanneer je voor het eerst (sinds lange tijd weer) gaat wandelen is het belangrijk dat je het wandelen rustig opbouwt. Ik heb een gedegen trainingsschema opgezet waarmee je in 12 weken naar 10 kilometer wandelen toe traint. Iedere 3 weken ontvang je van mij een email met daarin:

 • Het trainingsschema voor de komende 3 weken
 • Wandeltips
 • Een mooie wandelroute bij jou in de provincie

 

Iedere week wandel je (minimaal) twee keer. Door de afstand rustig op te bouwen, voorkom je blessures. Ruim 500 mensen gingen je voor en hebben de training met veel plezier gevolgd.

Beoordeling Wanda’s Wandeltraining

 

Zin om te gaan starten? Schrijf je dan hier in! Ik kijk er naar uit om je de komende 12 weken te gaan helpen om van wandelen jouw nieuwe hobby te maken!

Groet, Wanda

Inschrijven online wandeltraining

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste reacties
 • Hoi Wanda, had me al eerder ingeschreven, maar ben de tweede helft van het trainingsschema kwijt. Ik heb het t/m wandeltraining deel 2.
  zou graag de rest nog een keer willen ontvangen.

 • kun je mij nog een keer inschrijven , door het warme weer is er van wandelen niets terecht gekomen