#ThrowbackThursday: Het Pieterpad is slopend

Donderdag is het moment om terug te kijken in het verleden. Ik neem je mee naar mijn avonturen op het Pieterpad. Als 15 jarige start ik met het Pieterpad samen met mijn vader en broertjes. We wandelen en kamperen 2 weken. Inmiddels is de eerste week achter de rug en kan ik me herinneren dat ik redelijk moe was. Het is een warme zomer en ondanks het trainen, valt het lopen met volle bepakking niet mee. Toch hebben we het erg leuk onderweg en voelt het wel als vakantie.

Hier een fragment uit mijn dagboek.

Zondag 9 juli 1995

Nadat we gegeten en opgeruimd hadden, gingen we weer lopen. Op naar Sleen. In de middag hebben we een lange rust gehouden bij het hunnebed de Papeloze kerk. In Sleen hebben we een sorbet gegeten omdat mijn vader jarig was. Daarna liepen we verder. Op de camping aangekomen hebben we onze tenten opgezet en zijn we gaan koken.

 

Maandag 10 juli 1995

Kano

Kanoën

Vandaag was het een vermoeiende dag, de zon scheen hard en het was veel te warm. Toen we bijna bij de camping waren namen we een verkeerde weg en liepen we om. 100 meter voor de camping kon ik echt niet meer en ben ik gaan zitten. Mijn broertjes hebben de tenten opgezet, terwijl ik lag te slapen. ‘s avonds aten we macaroni, dat was lekker. Nadat we nog een frisse duik hadden genomen zijn we gaan slapen.

Uitgeput na het Pieterpad

Ik ging uit

 

Het foutlopen kan ik me nog goed herinneren. Het was echt heel warm die dag en we liepen op een vakantiepark met een recreatiepark af. Je kon de mensen in het water horen spelen, dat maakte mij zo jaloers. Vervolgens liepen we ook nog fout, wat was ik kwaad en verdrietig, ik was op!

De volgende dag hebben we weer een rustdag gehouden om even bij te komen en nieuwe energie op te doen voor de volgende etappes van het Pieterpad.

Ben jij wel eens fout gelopen op het Pieterpad?

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments