#ThrowbackThursday: Veel rusten op het Pieterpad

Op donderdag kijk ik graag met jullie terug naar mijn wandelingen van vroeger. Ik neem jullie weer mee naar mijn avonturen op het Pieterpad als tiener.

Na een rustdag met een bezoek aan het Noorder Dierenpark in Emmen hebben we weer energie voor de volgende etappes.

Woensdag 12 juli 1995

We liepen eerst naar Coevorden om terug te komen op het Pieterpad en om boodschappen te doen.

In de middag hielden we een lange rust. Het was een benauwde dag. Eigenlijk zouden we vandaag tot Hardenberg lopen, maar daar was het al te laat voor.

Toen we in Gramsbergen waren zijn we naar het Pieterpadcafé gegaan. Daar kregen we een oorkonde en mochten we iets in het Pieterpad Gastenboek schrijven.

Pieterpad Oorkonde

Wat waren we blij met de oorkonde

 

We zijn 3 kilometer verder gelopen naar een camping. Mijn vader heeft vandaag de was gedaan, daarna heeft hij gekookt. We aten nasi.

Donderdag 13 juli 1995

Nadat we in Hardenberg boodschappen hadden gedaan gingen we weer verder. Aan de rand van Hardenberg hebben we een rust gehouden om te eten. In Rheeze hebben we weer een rust gehouden.

Toen we dachten dat we bij een camping waren, was er helemaal geen camping. We waren allemaal helemaal op. Toen heeft een man ons met een auto gebracht naar een andere camping. Op de camping hebben we de tenten opgezet en zijn we gaan eten.

 

Bijzonder hoe je als kind met name bezig bent met rusten, eten en slapen. De omgeving moet prachtig zijn geweest, maar heeft blijkbaar toen geen indruk op mij gemaakt.

De oorkonde maakte uiteraard wel indruk, die werd goed weggestopt in de grote rugzakken. Zou het café nog bestaan?

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comment