Wanda Wandelt in Samen Buiten van Vrijbuiter

Heb jij het inspiratiemagazine ‘Samen Buiten‘ van Vrijbuiter al gelezen? Naast dat er natuurlijk veel aandacht is voor de producten, staan er ook leuke artikelen in over wandelroutes. In het artikel ‘De mooiste wandwelroutes in eigen land’ staan vier wandelroutes vermeld die ik wandelde voor dit blog.

 

De 4 mooiste wandelroutes in eigen land, vlak bij de Vrijbuiter vestigingen zijn:

Een rondwandeling van 20 kilometer door de polders van de Hoeksche Waard die echt de moeite waard is. Vanuit Puttershoek, langs Maasdam, Cillaarshoek en Strijen. Over landwegen, graspaden en akkerranden. Zuid-Holland heeft mij aangenaam verrast.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland heeft mij echt betoverd met zijn schoonheid. Ruige duinen, stoere bossen en elegante landgoederen, deze wandeling van 17,5 kilometer heeft het allemaal in zich. En dan als afsluiter een lekker biertje of wijntje in de Jopen Kerk in Haarlem. Wat wil een mens nog meer?

Een enorm afwisselende wandeling van 25 kilometer door de bossen, over de heide, door een beekdal, over hoge eschen, langs weilanden en schattige dorpjes. Drenthe op zijn best!

De Wolfskopwandelroute brengt je in 20,8 kilometer langs de meest bijzondere flora en fauna van de gemeente Eijsden-Margraten. Je komt onder meer langs unieke krijtrotsen en de grootste vuursteenbank van Nederland.

 

Veel wandelplezier, ik hoor graag in een reactie hoe jij de wandeling ervaren hebt!

 

Wil je meer tips over mooie wandelingen? Lees dan ook:

 

Post Tags

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments