Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeWandel mee met Wanda

Wandel mee met Wanda

wandel mee met Wanda

Met enige regelmaat organiseer ik groepswandelingen of wandel ik mee met wandelevenementen. Wil je een keer met mij meewandelen. Kijk dan op deze pagina waar en wanneer ik op pad ga.

 

Zaterdag 27 april: Groepswandeling Noord-Holland (VOL)

Op zaterdag 27 april om 10:00 uur organiseer ik weer een groepswandeling. Dit keer gaan we wandelen van Castricum naar Heiloo door de bloemenvelden.

Kosten: € 7,50

 

Zondag 5 mei: Groepswandeling Voetstappenpad Hilversum

Op zondag 5 mei organiseer ik op veler verzoek het tweede deel van het Voetstappenpad rond Hilversum.

Kosten: € 7,50

Meer informatie & inschrijven

 

21 t/m 24 juni: Sterker in je Wandelschoenen Oriëntatie & Weerbaarheidsweekend voor vrouwen

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou!

Kosten: € 399,-

Meer informatie en inschrijven.

 

Zaterdag 19 oktober: Waterlinie Wandeltocht Utrecht

Op zaterdag 19 oktober wandel ik de Waterlinie Wandeltocht voor het Diabetes Fonds. Heb jij zin om samen met mij in actie te komen en 35 kilometer mee te wandelen? Schrijf je dan nu in op http://waterliniewandeltocht.nl/ en sluit je aan bij mijn team op https://www.diabeatit.nl/team/wanda.

 

Groepswandeling op maat

Heb jij zelf een leuke vriendengroep, wandelgroep of wil je een keer wandelen met je familie of collega’s? Ik begeleid jullie graag! Aan de hand van jullie wensen zoek ik een mooie route uit in Nederland die ik tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wandeling vertel ik over de bijzonderheden die we tegenkomen en kunnen jullie mij alles vragen over wandelen.

Kosten: € 150,- (exclusief consumpties, inclusief BTW)

Interesse? Mail mij op wanda@wandawandelt.nl