HomeWandel mee met Wanda

Wandel mee met Wanda

wandel mee met Wanda

Met enige regelmaat organiseer ik groepswandelingen of wandel ik mee met wandelevenementen. Wil je een keer met mij meewandelen. Kijk dan op deze pagina waar en wanneer ik op pad ga.

 

24 oktober: WijnWandeling Dieren (GEANNULEERD)

Vanuit Domein Hof te Dieren maken we een prachtige wandeling van 12 kilometer over de Veluwezoom. Onderweg genieten we van een heerlijke picknick en bij terugkomst in de wijngaard vertelt de wijnboer Youp over zijn wijngaard. We proeven drie verschillende wijnen van de wijngaard en bezoeken de wijnmakerij.

 

6 t/m 8 november: Culinair Wandelweekend Veere (GEANNULEERD)

Genieten van de vroege voorjaar in Zeeland tijdens een heerlijk culinair wandelweekend van 6 tot en met 8 november 2020. Ga mee en ontdek het historische stadje Veere, de uitgestrekte polders en het krekengebied. Meer informatie en inschrijven.

 

27 t/m 29 november: Sterker in je Wandelschoenen Oriëntatie- en Weerbaarheidsweekend voor Vrouwen (GEANNULEERD)

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou! Lees hier alles over dit weekend.

 

Groepswandeling op maat

Heb jij zelf een leuke vriendengroep, wandelgroep of wil je een keer wandelen met je familie of collega’s? Ik begeleid jullie graag! Aan de hand van jullie wensen zoek ik een mooie route uit in Nederland die ik tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wandeling vertel ik over de bijzonderheden die we tegenkomen en kunnen jullie mij alles vragen over wandelen.

Kosten: € 250,- (exclusief consumpties, inclusief BTW)

Interesse? Mail mij op wanda@wandawandelt.nl