Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeWandel mee met Wanda

Wandel mee met Wanda

wandel mee met Wanda

Met enige regelmaat organiseer ik groepswandelingen of wandel ik mee met wandelevenementen. Wil je een keer met mij meewandelen. Kijk dan op deze pagina waar en wanneer ik op pad ga.

 

22 februari: Wijnwandeling Domein Hof te Dieren

Op zaterdag 22 februari om 10:30 uur organiseer ik samen met Domein Hof te Dieren in het kader van “Verliefd op de Veluwezoom” een WijnWandeling in Dieren. Meer informatie over de WijnWandeling in Dieren.

 

15 maart: WijnWandeling Hummelo

Op zondag 15 maart om 10:00 uur organiseer ik samen met Wijnboerderij ‘t Heekenbroek een WijnWandeling van 16 kilometer. Meer informatie over de WijnWandeling Hummelo.

 

20 t/m 22 maart: WandelWeekend Veere

Genieten van de vroege voorjaar in Zeeland tijdens een heerlijk wandelweekend van 20 tot en met 22 maart 2020. Ga mee en ontdek het historische stadje Veere, de uitgestrekte polders en het krekengebied. Lees hier meer over dit wandelweekend.

 

27 t/m 29 maart: Sterker in je Wandelschoenen Oriëntatie- en Weerbaarheidsweekend voor Vrouwen

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou! Lees hier alles over dit weekend.

 

15 t/m 17 april: WijnWandel2Daagse in Limburg

Wandelen en wijn, wat een prachtige combinatie. Kom twee dagen genieten in het Zuid Limburgse heuvellandschap van mooie wandelingen en wijnen. We slapen tussen de wijnstokken op Domein Holset. Lees hier meer over de WijnWandel2Daagse.

 

Groepswandeling op maat

Heb jij zelf een leuke vriendengroep, wandelgroep of wil je een keer wandelen met je familie of collega’s? Ik begeleid jullie graag! Aan de hand van jullie wensen zoek ik een mooie route uit in Nederland die ik tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wandeling vertel ik over de bijzonderheden die we tegenkomen en kunnen jullie mij alles vragen over wandelen.

Kosten: € 250,- (exclusief consumpties, inclusief BTW)

Interesse? Mail mij op wanda@wandawandelt.nl