Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeWandel mee met Wanda

Wandel mee met Wanda

wandel mee met Wanda

Met enige regelmaat organiseer ik groepswandelingen of wandel ik mee met wandelevenementen. Wil je een keer met mij meewandelen. Kijk dan op deze pagina waar en wanneer ik op pad ga.

 

Zondag 17 februari: Groepswandeling Zeeland (Veere)

Op zondag 17 februari om 11.00 uur organiseer ik weer een groepswandeling. Dit keer gaan we wandelen in en om Veere. Ik heb een mooie wandeling van 12  kilometer samengesteld. Halverwege staat er een heerlijke lunch voor ons klaar bij ’t Waepen van Veere.

Kosten: € 24,95 (inclusief lunch)

Meer informatie & inschrijven groepswandeling Zeeland

 

Zaterdag 9 maart: Groepswandeling Friesland (Feanwâlden)

Op zaterdag 9 maart om 11:15 uur organiseer ik weer een groepswandeling. Dit keer gaan we wandelen in en om Feanwâlden. Ik heb een mooie wandeling van 16 kilometer samengesteld. Halverwege staat er een heerlijke Friese lunch voor ons klaar bij Boerderij de Omleiding.

Kosten: € 19,95 (inclusief lunch)

Meer informatie en inschrijven groepswandeling Friesland.

 

Zaterdag 27 april: Groepswandeling Noord-Holland (Schoorl)

Op zaterdag 27 april om 10:00 uur organiseer ik weer een groepswandeling. Dit keer gaan we wandelen in de duinen bij Schoorl, het boswachterspad van 17 kilometer. Halverwege lunchen we bij strandpaviljoen Paal 29 (op eigen kosten).

Kosten: € 7,50

Inschrijving opent binnenkort

 

Groepswandeling op maat

Heb jij zelf een leuke vriendengroep, wandelgroep of wil je een keer wandelen met je familie of collega’s? Ik begeleid jullie graag! Aan de hand van jullie wensen zoek ik een mooie route uit in Nederland die ik tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wandeling vertel ik over de bijzonderheden die we tegenkomen en kunnen jullie mij alles vragen over wandelen.

Kosten: € 150,- (exclusief consumpties, inclusief BTW)

Interesse? Mail mij op wanda@wandawandelt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geen reacties