Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeWandel mee met Wanda

Wandel mee met Wanda

wandel mee met Wanda

Met enige regelmaat organiseer ik groepswandelingen of wandel ik mee met wandelevenementen. Wil je een keer met mij meewandelen. Kijk dan op deze pagina waar en wanneer ik op pad ga.

 

9 juni: Spieren aan de wandel Pinkstertocht

Op zondag 9 juni loop ik mee met de Spieren aan de wandel Pinkstertocht. Ik ga 20 kilometer wandelen. Zin om mee te wandelen? Mail mij dan op wanda@wandawandelt.nl

Kosten: € 8,- inschrijfgeld (ter plekken te voldoen aan de starttafel). Dit bedrag komt volledig ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren.

 

21 t/m 24 juni: Sterker in je Wandelschoenen Oriëntatie & Weerbaarheidsweekend voor vrouwen

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou!

Kosten: € 399,-

Meer informatie en inschrijven.

 

Zaterdag 19 oktober: Waterlinie Wandeltocht Utrecht

Op zaterdag 19 oktober wandel ik de Waterlinie Wandeltocht voor het Diabetes Fonds. Heb jij zin om samen met mij in actie te komen en 35 kilometer mee te wandelen? Schrijf je dan nu in op http://waterliniewandeltocht.nl/ en sluit je aan bij mijn team op https://www.diabeatit.nl/team/wanda.

 

Groepswandeling op maat

Heb jij zelf een leuke vriendengroep, wandelgroep of wil je een keer wandelen met je familie of collega’s? Ik begeleid jullie graag! Aan de hand van jullie wensen zoek ik een mooie route uit in Nederland die ik tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wandeling vertel ik over de bijzonderheden die we tegenkomen en kunnen jullie mij alles vragen over wandelen.

Kosten: € 150,- (exclusief consumpties, inclusief BTW)

Interesse? Mail mij op wanda@wandawandelt.nl