Wandel naar je Werk-dag 2018

Op donderdag 5 april 2018 is het nationale Wandel naar je Werk-dag. Voor het derde jaar op rij roept Wandelnet heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te wandelen. Want wandelen werkt stress verlagend, vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit.

Deelnemers lopen tijdens de Wandel naar je Werk-dag van hun huis naar het station, van de bushalte naar kantoor of parkeren de auto eens wat verder weg dan normaal. Wel helemaal van de voor- naar kantoordeur wandelen mag natuurlijk ook.

Deelnemers die zich aanmelden via www.wandelnaarjewerkdag.nl maken bovendien kans op leuke prijzen. Meld je nu aan, loop mee op 5 april en maak kans op leuke prijzen. Met als hoofdprijs: een Pieterpad-arrangement voor twee personen inclusief twee overnachtingen (t.w.v. €318!).

 

Mijn wandel naar je werkdag

Vorig jaar enthousiasmeerde ik mijn collega’s bij het Diabetes Fonds om mee te doen. Die ochtend stroomde de appjes met leuke wandelfoto’s binnen.

Deelnemende organisaties

Ook organisaties kunnen deelnemen. Zij ontvangen na aanmelding een gratis informatiepakket om te verspreiden onder hun werknemers. Hiermee stimuleren zij hun medewerkers om deel te nemen. Want gezonde werknemers zijn gelukkiger én presteren beter. Onder andere de Gemeente Utrecht, Fontys Hogescholen, Gemeente Zwolle, De Friesland Zorgverzekeraar, Milieudefensie en het Amphia Ziekenhuis Breda doen al mee. Bekijk hier alle deelnemende organisaties.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments