HomeWandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland - strand Domburg

Het is heerlijk wandelen in Zeeland. Door de duinen, over het strand of door de polders. Als tiener wandelde ik over de duinen en het strand om te oefenen voor het Pieterpad. Na mijn studie keerde ik terug naar Zeeland, maar vond de tijd en de rust niet om te wandelen. Nu ik niet meer in Zeeland woon, besef ik me pad hoe mooi deze provincie is. Helaas heb ik sindsdien weinig mee gewandeld in Zeeland. Naast mijn eigen ervaringen, vind je hier dan ook inspiratie voor wandelroutes in Zeeland op andere websites. Kies een mooie wandeling uit en ga lekker op pad.

Veel wandelplezier!

Wandelroutes in Zeeland

Er zijn heel veel wandelmogelijkheden in Zeeland, maar niet allemaal even goed te vinden op het internet. Ik deel graag een aantal websites waar je de mooiste wandelroutes in Zeeland kunt vinden. Zoek een mooie wandelroute uit en ga op pad. Ik hoor graag waar je gewandeld hebt en wat je van de wandelroute vond.

Naast de dagwandelingen die je hierboven kunt vinden, zijn er ook twee meerdaagse tochten in Zeeland.

 

Streekpad 15: Oosterscheldepad

Het Oosterscheldepad is een afwisselend Streekpad van 196 kilometer in 16 etappes, dat een kennismaking biedt met het nieuwste Nationaal Park van Nederland. Van Reimerswaal, over de Bevelanden naar Schouwen-Duiveland en via Sint Philipsland naar Tholen. Lees hier meer over het Oosterscheldepad.

 

Lange Afstandswandeling 5-1: Nederlands Kustpad deel 1

Het Nederlands Kustpad deel 1 (voorheen Deltapad) loopt in 210 kilometer langs de mooie Zeeuwse kust. Van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren en via Noord-Beveland naar Schouwen Duiveland om vervolgens de route voort te zetten naar Zuid-Holland. Lees hier meer over het Nederlands Kustpad.

Wandelgidsen

Een greep uit de wandelgidsen over Zeeland die in mijn boekenkast staan.

 

Bekijk de gids hier

 


 

Kustpad deel 1 Zeeland

Bekijk de gids hier

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments