Wandelgids: Walcherse wandelingen | 15 wonderschone wandelroutes

Op dinsdag 28 presenteert Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de wandelgids WALCHERSE WANDELINGEN

Iedereen weet inmiddels waar Zoutelande ligt, maar wist je ook dat Walcheren nog veel meer te bieden heeft op wandelgebied?

Wandelen op Walcheren

Klik op de gids om hem te bekijken

15 prachtige wandelroutes tussen de 8 en 25 kilometer brengen je van Arnemuiden tot Zoutelande en van Biggekerke tot Veere. Natuurlijk brengen de wandelingen je over de mooiste stranden van Zeeland en kun je turen naar de voorbijvarende schepen vanaf de hoge duintoppen. Maar de wandelingen brengen je ook in eeuwenoude polders en door historische steden en dorpjes. De liefhebbers van zon, zee, rust en ruimte kunnen op Walcheren hun hart ophalen.

 

Rondje Walcheren wandelen

Genieten van een lang weekend wandelen op Walcheren? Loop dan een rondje Walcheren. In vier helder beschreven etappes wandel je van Souburg, via Veere, Domburg en Zoutelande in 80 kilometer rond Walcheren.

 

Van de gebaande paden af

De samenstellers Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn hebben alle interessante plekken op Walcheren opgenomen in hun wandelingen. Daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van ongebaande paden, dwars door het boerenland, langs watergangen en kreken van dorpen naar steden en over hoge duintoppen en prachtige stranden. Op en top genieten van een waar wandelwalhalla dus.

 

Gids bestellen

De gids is verkrijgbaar bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Hij verschijnt 28 augustus 2018 en kost € 14,95. Bestel je de wandelgids voor die datum, dan betaal je slechts tien euro!

Bestel deze wandelgids hier

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments