Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeWandeltraining Montfoort

Wandeltraining Montfoort

 

Wandelen heeft heel veel voordelen, want het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je geest. Het is stress verlagend, goed voor je humeur en helpt tegen depressiviteit. Daarnaast is het één van de minst blessure gevoelige sporten.

Wil jij op een laagdrempelige en ontspannen manier in beweging komen? Start dan met wandelen. Vanaf 2 september start er een nieuwe wandeltraining voor beginners in Montfoort. We gaan in 8 weken te trainen naar een half uur aan 1 stuk lopen. Iedere maandag om 19:30 uur is er een training van een uur waarbij we verschillende techniek oefeningen, duurloop en intervaltraining afwisselen in het park.

Wanda WandeltMijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en heb de afgelopen jaren heel wat kilometers te voet afgelegd. Afgelopen voorjaar ben ik gestart met het organiseren van de Nationale Diabetes Challenge in Montfoort. Hieruit ontstond het idee om een aparte wandeltraining te starten voor mensen die nu, om wat voor een reden dan ook, niet ver kunnen wandelen.

Speciaal voor deze groep heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld van acht weken, waarin we in kleine stapjes trainen naar een half uur wandelen aan één stuk.

Wandeltrainingen voor beginners in Montfoort

Wil jij starten met wandelen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Schrijf je dan hieronder in voor de wandeltraining voor beginners die 2 september start. De kosten voor deelname aan de wandeltraining voor beginners van acht weken bedragen € 50,-

Heb je vragen? Mail dan naar wandeltraining@wandawandelt.nl

 

Schrijf je hieronder in voor de Wandeltraining voor beginners in Montfoort

 

Totaal: € -

Wanneer je je inschrijft voor de Wandeltraining Beginners in Montfoort, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Geen reacties

Sorry, je kunt niet reageren