Hoera! WijnWandeling Groesbeek is verkozen tot Mooiste wandeling 2019!

Wat een verrassing was het dat ik in januari te horen kreeg dat mijn allereerste wandeling, de WijnWandeling Groesbeek, die ik publiceerde op Wandelzoekpagina genomineerd was voor Mooiste wandeling 2019. De feestvreugde werd nog groter toen ik het bericht kreeg dat de Nederlandse wandelaar mijn wandeling verkozen heeft tot Mooiste wandeling 2019!!! Ik ben zoooo blij, echt fantastisch dit!

 

Mooiste wandeling

Op Wandelzoekpagina kunnen wandelaars meer dan 5.000 gratis wandelingen verspreid over Nederland zoeken en downloaden. Je vindt er korte en lange wandelingen, natuur- en stadswandelingen, kinder- en familiewandelingen. Dit jaar werden er meer dan 1 miljoen wandelingen gedownload!

Er staan heel veel mooie wandelingen op Wandelzoekpagina, maar er kan er maar één de mooiste zijn.  Op basis van het aantal downloads, reacties van wandelaars en spreiding over Nederland en routemakers is een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die in 2018 zijn gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Uit deze voorselectie van 12 wandelingen maakten wandelaars hun keuze.

Als Mooiste wandeling 2019 is met 22% van de stemmen door wandelaars verkozen: Wijnwandeling Groesbeek.

 

Prachtig gebied, veel afwisseling en heel apart om in Nederland tussen wijnranken te lopen

~ reactie van een wandelaar

 

De wandeling loopt in 13 kilometer langs wijnhoeve de Colonjes en wijngaard De Plack. Startpunt is het Nederlandse Wijnbouwcentrum in Groesbeek. Hier kun je terecht voor het proeven van wijnen uit de streek en informatie over wijnbouw in Nederland.

De routebeschrijving is te downloaden op Wandelzoekpagina en beschikbaar in de wandelapp WandelZapp.

 

 

WijnWandelgids

DruivenDe WijnWandeling Groesbeek is één van de WijnWandelingen die ik ontwikkeld heb voor de WijnWandelgids die ik samen met Mariëlla Beukers (vinoloog) wil gaan uitgeven. Want Nederland heeft heel veel mooie wijngaarden, in een omgeving waar je prachtig kunt wandelen.

Inmiddels hebben we acht WijnWandelingen ontwikkeld. Het idee is om in het najaar de gids uit te brengen. Wil jij deze wandelgids mogelijk maken, steun dan onze Crowdfunding campagne. We hebben hele toffe tegenprestaties bedacht, zoals een door mij begeleidde wandeling, met wijnproeverij verzorgd door Mariëlla, een nachtje slapen op een wijndomein, helpen bij het oogsten van de druiven en nog veel meer! Wil je dat ik je persoonlijk op de hoogte houd van de WijnWandelgids? Laat het dan weten in een reactie onder dit blog!

Vanavond trek ik een lekkere fles wijn open om mijn eerste succes als routemaker te vieren! Iedereen bedankt voor het stemmen! Proost.

 

bron: Wandelzoekpagina, www.wandelzoekpagina.nl

 


Wil jij meer gaan wandelen? Schrijf je dan nu in voor één van mijn Online Wandeltrainingen!


Online wandeltraining

 

Post Tags

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
 • Leuk idee.

 • Wow, wat gaaf! Heel hartelijk gefeliciteerd! Is toch altijd superleuk als je inspanningen gewaardeerd worden. Geniet er van. Enne, wel een nederlandse fles op de victorie hoop ik toch…. Groetjes, Lizet

 • Ik wil herl graag op de hoogte worden gehouden van de wijnwandelgids

 • Super stoer!! Trots op je! Geniet van die fles vanavond!

 • gefeliciteerd!!!

 • Ja, hou mij maar op de hoogte

 • Alvast benieuwd naar het resultaat van de wandelgids

 • Dat wijntje ga ik er nog op nemen .Gefeliciteerd met dit mooie resultaat

 • Gefeliciteerd…..ik blijf graag op de hoogte…

 • Ja hou ons ook maar op de hoogte aub

 • proficiat!!!!!! Ben heel benieuwd, Wij zitten komende week op camping de oude molen. Wij gaan deze route beslist lopen, klinkt goed. Je hoort nog van mij.

 • Wanda, heel toevallig beland ik hier op deze pagina en zie Joop en mezelf terug…. Het was zeker een fantastische wandeling ….. om nooit te vergeten!!
  En nogmaals dank voor de fantastische wijnwandelingen -gids.

  Heel veel succes met alles wat je onderneent (y) Het ga je goed !!!

  Liefs Marlice xx