HomeDisclaimer

Disclaimer

Copyright

Alle foto’s en blogposts zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan teksten en/of foto’s van WandaWandelt.nl over te nemen en te gebruiken.

Mijn blog wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het zijn dat blogposts per ongeluk onjuistheden bevatten. Aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voor op mijn blog opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden ben ik niet aansprakelijk.

Reviews

Op mijn blog verschijnen reviews over producten en/of diensten. Deze producten en/of diensten krijg ik gratis van bedrijven om te testen. Wanneer ik een product of dienst gratis heb ontvangen, herken je de blogpost aan de categorie “Gesponsord”. Ik zal altijd mijn eerlijke en oprechte mening geven over de producten en diensten die ik review.

Persreizen

Zo nu en dan word ik uitgenodigd voor een persreis. Dit betekent dat ik op uitnodiging een land, streek of plaats bezoek. De kosten voor persreizen worden (gedeeltelijk) betaald door de partij die mij uitnodigt. Ik ga alleen een samenwerking aan als een persreis ook echt past bij mijn blog en ik mijn eerlijke mening kan geven. Als ik een blogpost schrijf over een persreis, herken je de blogpost aan de categorie “Gesponsord”.

Affiliatelinks

In een aantal blogposts staan affiliatelinks, dit wordt aangegeven met (€) onderaan het artikel. Wanneer je op de link klikt wordt er een cookie geplaatst. Wanneer je vervolgens binnen een bepaalde tijd een product koopt in de betreffende webshop krijg ik daar een kleine commissie over. Op die manier hoop ik de kosten van mijn blog te kunnen dekken en kan mijn blog verder banner- en reclamevrij blijven. Het kopen van producten via een affiliatelink kost jou niks extra’s.

Mocht je naar aanleiding van deze disclaimer vragen hebben, neem dan contact met mij op.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments