HomeSamenwerken

Samenwerken

Wanda Wandelt is dé plek waar de Nederlandse wandelaar zich laat inspireren over alles dat met wandelen te maken heeft. Op dit persoonlijke wandelblog neem ik de lezer mee op mijn wandelavonturen en geef ik wandeltips. Ik wil wandelaars inspireren, enthousiasmeren en informeren over de leukste wandelroutes, mooiste wandelbestemmingen en handigste wandeluitrusting.

Met mijn achtergrond in communicatie & communitymanagement en diverse opleidingen in contentstrategie, storytelling, social media strategie, SEO en fotografie, gecombineerd met mijn passie voor wandelen en natuur weet ik de juiste snaar te raken bij mijn doelgroep.

Wanda Wandelt is in ruim 7 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste wandelblogs in Nederland, met een groot bereik:

 • 40.000+ unieke bezoekers per maand op WandaWandelt.nl
 • 5.600+ volgers op Facebook
 • 5.300+ leden in de Facebook groep Wandelingen
 • 7.300+ volgers op Instagram
 • 4.900+ volgers op Pinterest
 • 3.400+ volgers op Twitter
 • 4.000+ nieuwsbriefabonnees.

Bezoekers van mijn blog geven gemiddeld een 8.2. Ze zijn geïnteresseerd in allerlei soorten wandelingen; van kort tot lang, dagwandelingen, streekwandelingen, natuurwandelingen, stadswandelingen en langeafstandswandelingen en meerdaagse tochten. Maar ook tips over wandelen, uitrusting, bezienswaardigheden, lunchlocaties en overnachtingsadressen.

Wil jij je product of bestemming onder de aandacht brengen bij Nederlandse en Belgische wandelaars? Neem contact op via samenwerken@wandawandelt.nl. Ik sta open voor de volgende samenwerkingen:

 

Product review

Als wandelaar is een goede uitrusting heel belangrijk. Daarom adviseer ik mijn lezers graag over wandelproducten. Dit kan gaan over kleding, schoenen, rugzakken, kampeerspullen, reis-/wandelgidsen en andere wandel en kampeergerelateerde producten. Desgewenst kan dit in combinatie met een winactie.

 

Editorial

Wil je jouw product, dienst of website onder de aandacht brengen bij wandelaars? Het is mogelijk een editorial te plaatsen op WandaWandelt.nl. Hierbij lever je zelf teksten en beeld aan, ik herschrijf deze zodat ze passend zijn voor op mijn blog.

 

Persbezoeken en persreizen

Om nieuwe wandelgebieden en -routes te ontdekken in binnen- en buitenland, ga ik graag op persbezoeken of -reizen die passen bij mijn niche. Tijdens deze reis neem ik mijn volgers al mee op social media en na afloop schrijf ik 1 of meerdere blogposts over mijn belevenissen.

 

Voorwaarden

Voor samenwerkingen zoals hierboven genoemd, heb ik een aantal voorwaarden:

 • Het moet aansluiten bij mijn niche: wandelen.
 • De inhoud van de blog is en blijft altijd mijn persoonlijke mening en belevenis.
 • Opgenomen links in de blog zijn altijd zogenoemde no-follow links om een penalty van Google te voorkomen.
 • Samenwerkingen worden altijd benoemd in de blog. Dit is verplicht in het kader van de reclamecode social media.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een samenwerking? neem contact op via samenwerken@wandawandelt.nl.

 

Wanda Wandelt is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer: 69466602

 

Wanda Wandelt werkte o.a. samen met:

Catalonië, Laag Holland, Friesland, Eifel, Nedersaksen, Berg en Dal, Salland, Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Ontdek IJsselmonde, Euregio, Tsjechisch Bureau voor Toerisme, Meetjesland, Uit in Soest, B&B Dijkerhoek, South West Coast Path, Top Trails of Germany (Eifelsteig en Rheinsteig), Le Champion, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Olavsleden, Osprey, Life-Line, Julbo, Lowa, Thule, Kampeerwereld Hendriks, Eureka! Tenten, Nigor Tents, Berghen schoenen, Donegal Socks, Zalando, Fiets- en Wandelbeurs, Toerisme VAN, Routebureau Utrecht, Provincie Gelderland, Visit Wales, Bas van de Goor Foundation, Wandelzoekpagina, Wandel.nl, Wandelmagazine, Ecktiv, Füssen, Cabiners, Visit Sweden, Zuid Oost Friesland, Appelscha, Noord-Hollandpad, Eden, VVV Waterland van Friesland en Stichting Marketing Drenthe.

 

Op samenwerkingen zijn mijn Algemene voorwaarden van toepassing.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
 • Hallo Wanda,

  Viavia hoorde ik dat je in Montfoort woont én wandelblogs maakt.
  Vanaf 1 januari 2019 werk ik als adviseur recreatie en toerisme voor de gemeente Montfoort.
  k heb er zin in om Montfoort (meer) op de kaart te zetten en hoop zoveel mogelijk nieuwe manieren in te zetten.
  Is het mogelijk om een keer af te spreken om met elkaar kennis te maken en hierover van gedachten te wisselen?

  Ik zou het leuk vinden en hoor het graag!

  Angela van Rooijen
  beleidsadviseur Recreatie en Toerisme, Kunst en cultuur
  gemeente Montfoort

  • Hoi Angela,

   Wat leuk! Ik ga je direct even mailen.

   Groet, Wanda

 • Hi Wanda,

  Vaak laat ik me inspireren door jouw wandelingen. Al een tijdje en ik zag je uitgroeien tot belangrijke blogger. Ik ben Els Kaskens, eigenaar van Reis-idee, een reisadvies bureau. Een keer per maand stuur ik een nieuwsbrief uit met een bijzonder reisidee (voor ver weg of dichtbij) , als een soort service aan mijn klanten. Op 1 maart wilde ik dat doen over fietsen of wandelen in Nederland. Zojuist las ik je laatste nieuwsbrief en dacht: Bingo! Wanda!
  Ik kan je in de nieuwsbrief van 1 maart een platform bieden. Er zijn best veel wandelaars onder mijn lezers.
  Vind je dit een leuk idee?

  Veel hartelijke groeten, Els.

 • Hallo Wanda,

  Mijn naam is Nicole Lolkema, en ik werk als programmamanager bij het ANWB café. Momenteel ben ik bezig met een aantal vrijwilligers om een wandeltraining op te zetten die mensen voorbereidt op de vierdaagse in Nijmegen. De wandelingen zullen worden begeleidt door de ANWB vrijwilligers en dit zijn ervaren wandelaars. Het enige nadeel is dat zij niet bekend zijn in de omgeving Utrecht.
  Daarom zoek ik iemand die kan aanhaken bij de organisatie en misschien ook kan deelnemen aan de wandelingen.
  Graag kom ik in contact met jou om dit verder te bespreken. De wandelingen zullen vanuit het ANWB café starten op het Neude in april, mei en juni.

  Ik zie uit naar je reactie,

  Met vriendelijke groet,
  Nicole Lolkema