Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeSamenwerken

Samenwerken

contact wanda wandelt

Wanda Wandelt is uitgegroeid tot een van de grootste wandelblogs van Nederland. Inmiddels heb ik een vaste groep volgers, die regelmatig terugkomen om mijn persoonlijke wandelavonturen te volgen. Ze lezen over mijn dagwandelingen, weekendtochten, wandelvakanties, stedentrips, kampeeravonturen en materialen die ik gebruik.

Met mijn passie voor wandelen en natuur wil ik anderen inspireren naar buiten te gaan en de mooiste plekken van Nederland en Europa te ontdekken.

 

Leestip: Wie is die Wanda die wandelt?

 

Maandelijks bereik ik ruim 15.000 unieke bezoekers met mijn blog en meer dan 14.000 volgers via Facebook (3.900), Twitter (3.400), Instagram (4.500) en Pinterest (2.500). Iedere maand gaat er een nieuwsbrief naar ruim 2.000 wandelaars. Daarnaast schrijf ik voor het online magazine Ecktiv met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand en 31.000 likes op Facebook. Download hier mijn media kit.

De doelgroep die ik via mijn blog en bereik bestaat voor 73% uit vrouwen, de leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar (54%). Op Facebook ga ik de interactie aan met een doelgroep die voor 80% uit vrouwen bestaat in de leeftijd van 45 tot 65 jaar (54%). Op Instagram bereik ik een jonger publiek, tussen de 25 en 55 jaar (74%), waarvan 57% vrouw is.

Bezoekers van mijn blog geven gemiddeld een 8.2. Ze zijn geïnteresseerd in allerlei soorten wandelingen; van kort tot lang, dagwandelingen, streekwandelingen, natuurwandelingen, stadswandelingen en langeafstandswandelingen en meerdaagse tochten. Maar ook tips over wandelen, uitrusting, bezienswaardigheden, lunchlocaties en overnachtingsadressen.

Wil jij je product of bestemming onder de aandacht brengen bij Nederlandse en Belgische wandelaars? Dat kan op verschillende manieren:

 

Product review

Als wandelaar is een goede uitrusting heel belangrijk. Daarom adviseer ik mijn lezers graag over wandelproducten. Dit kan gaan over kleding, schoenen, rugzakken, kampeerspullen, reis-/wandelgidsen en andere wandel en kampeergerelateerde producten. Desgewenst kan dit in combinatie met een winactie.

Kosten: v.a. € 250,- excl. BTW

 

Editorial

Wil je jouw product, dienst of website onder de aandacht brengen bij wandelaars? Het is mogelijk een advertorial te plaatsen op WandaWandelt.nl. Hierbij lever je zelf teksten en beeld aan, ik herschrijf deze zodat ze passend zijn voor op mijn blog.

Kosten: v.a. € 250,- excl. BTW

 

Persbezoeken en persreizen

Om nieuwe wandelgebieden en -routes te ontdekken in binnen- en buitenland, ga ik graag op persbezoeken of -reizen die passen bij mijn niche. Aan de hand van zo’n bezoek schrijf ik 1 of meerdere blogposts over mijn belevenissen. Voor bestemmingen is het ook mogelijk om in overleg een blog te schrijven op Ecktiv.nl, dit online wandel- en fietsmagazine bereikt maandelijks  50.000+ unieke bezoekers en 19.000+ Facebookfans.

Dagvergoeding: € 150,- excl. BTW en reis- en verblijfkosten

Blog: € 250,- excl. BTW

 

Gebruik van foto’s

Wil je een foto van mij gebruiken, dat kan! Je betaalt hiervoor de volgende vergoeding.

Onbeperkt online gebruik (website en social media): € 50,- excl. BTW

Offline gebruik (drukwerk): € 200,- excl. BTW

 

Voorwaarden

Voor samenwerkingen zoals hierboven genoemd, heb ik een aantal voorwaarden:

 • Het moet aansluiten bij mijn niche: wandelen.
 • De inhoud van de blog is en blijft altijd mijn persoonlijke mening en belevenis.
 • Opgenomen links in de blog zijn altijd zogenoemde no-follow links om een penalty van Google te voorkomen.
 • Samenwerkingen zijn altijd te herkennen aan de categorie ‘Gesponsord’. Dit is verplicht in het kader van de reclamecode social media.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een samenwerking? neem contact op via wanda@wandawandelt.nl.

 

Wanda Wandelt is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer: 69466602

 

Wanda Wandelt werkte o.a. samen met:

Catalonië, Laag Holland, Friesland, Eifel, Nedersaksen, Berg en Dal, Salland, Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Ontdek IJsselmonde, Euregio, Tsjechisch Bureau voor Toerisme, Meetjesland, Uit in Soest, B&B Dijkerhoek, South West Coast Path, Top Trails of Germany (Eifelsteig en Rheinsteig), Le Champion, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Olavsleden, Osprey, Life-Line, Julbo, Lowa, Thule, Kampeerwereld Hendriks, Eureka! Tenten, Nigor Tents, Berghen schoenen, Donegal Socks, Zalando, Fiets- en Wandelbeurs, Toerisme VAN, Routebureau Utrecht, Provincie Gelderland, Visit Wales, Bas van de Goor Foundation, Wandelzoekpagina, Wandel.nl, Wandelmagazine en Ecktiv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste reacties
 • Hallo Wanda,

  Viavia hoorde ik dat je in Montfoort woont én wandelblogs maakt.
  Vanaf 1 januari 2019 werk ik als adviseur recreatie en toerisme voor de gemeente Montfoort.
  k heb er zin in om Montfoort (meer) op de kaart te zetten en hoop zoveel mogelijk nieuwe manieren in te zetten.
  Is het mogelijk om een keer af te spreken om met elkaar kennis te maken en hierover van gedachten te wisselen?

  Ik zou het leuk vinden en hoor het graag!

  Angela van Rooijen
  beleidsadviseur Recreatie en Toerisme, Kunst en cultuur
  gemeente Montfoort

  • Hoi Angela,

   Wat leuk! Ik ga je direct even mailen.

   Groet, Wanda

 • Hi Wanda,

  Vaak laat ik me inspireren door jouw wandelingen. Al een tijdje en ik zag je uitgroeien tot belangrijke blogger. Ik ben Els Kaskens, eigenaar van Reis-idee, een reisadvies bureau. Een keer per maand stuur ik een nieuwsbrief uit met een bijzonder reisidee (voor ver weg of dichtbij) , als een soort service aan mijn klanten. Op 1 maart wilde ik dat doen over fietsen of wandelen in Nederland. Zojuist las ik je laatste nieuwsbrief en dacht: Bingo! Wanda!
  Ik kan je in de nieuwsbrief van 1 maart een platform bieden. Er zijn best veel wandelaars onder mijn lezers.
  Vind je dit een leuk idee?

  Veel hartelijke groeten, Els.