Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeSamenwerken

Samenwerken

Wanda Wandelt is uitgegroeid tot een van de grootste wandelblogs van Nederland. Inmiddels heb ik een vaste groep volgers, die regelmatig terugkomen om mijn persoonlijke wandelavonturen te volgen. Ze lezen over mijn dagwandelingen, weekendtochten, wandelvakanties, stedentrips, kampeeravonturen en materialen die ik gebruik.

Ik blog omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren, dit doe ik met veel passie en plezier.

 

Leestip: Wie is die Wanda die wandelt?

 

Maandelijks bereik ik circa 10.000 unieke bezoekers met mijn blog en meer dan 11.000 volgers via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Iedere maand gaat er een nieuwsbrief naar ruim 1500 wandelaars. Daarnaast schrijf ik voor het online magazine Ecktiv met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand en 25.000 likes op Facebook. Download hier mijn media kit.

De doelgroep die ik via mijn blog en bereik bestaat voor 73% uit vrouwen, de leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar (54%). Op Facebook ga ik de interactie aan met een doelgroep die voor 78% uit vrouwen bestaat in de leeftijd van 45 tot 65 jaar (51%). Op Instagram bereik ik een jonger publiek, tussen de 25 en 55 jaar, de man/vrouw verhouding is daar 50/50.

Wil jij je product of bestemming onder de aandacht brengen bij Nederlandse en Belgische wandelaars? Dat kan op verschillende manieren:

 

Product review

Als wandelaar is een goede uitrusting heel belangrijk. Daarom adviseer ik mijn lezers graag over wandelproducten. Dit kan gaan over kleding, schoenen, rugzakken, kampeerspullen, reis-/wandelgidsen en andere wandel en kampeergerelateerde producten. Desgewenst kan dit in combinatie met een winactie.

Kosten: v.a. € 250,- excl. BTW

 

Editorial

Wil je jouw product, dienst of website onder de aandacht brengen bij wandelaars? Het is mogelijk een advertorial te plaatsen op WandaWandelt.nl. Hierbij lever je zelf teksten en beeld aan, ik herschrijf deze zodat ze passend zijn voor op mijn blog.

Kosten: v.a. € 250,- excl. BTW

 

Persbezoeken en persreizen

Om nieuwe wandelgebieden en -routes te ontdekken in binnen- en buitenland, ga ik graag op persbezoeken of -reizen die passen bij mijn niche. Aan de hand van zo’n bezoek schrijf ik 1 of meerdere blogposts over mijn belevenissen. Voor bestemmingen is het ook mogelijk om in overleg een blog te schrijven op Ecktiv.nl, dit online wandel- en fietsmagazine bereikt maandelijks  50.000+ unieke bezoekers en 19.000+ Facebookfans.

Dagvergoeding: € 150,- excl. BTW en reis- en verblijfkosten

Blog: € 250,- excl. BTW

 

Voorwaarden

Voor samenwerkingen zoals hierboven genoemd, heb ik een aantal voorwaarden:

  • Het moet aansluiten bij mijn niche: wandelen.
  • De inhoud van de blog is en blijft altijd mijn persoonlijke mening en belevenis.
  • Opgenomen links in de blog zijn altijd zogenoemde no-follow links om een penalty van Google te voorkomen.
  • Samenwerkingen zijn altijd te herkennen aan de categorie ‘Gesponsord’. Dit is verplicht in het kader van de reclamecode social media.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een samenwerking? neem contact op via wanda@wandawandelt.nl.

 

Wanda Wandelt is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer: 69466602

 

Wanda Wandelt werkte o.a. samen met:

Hiking-site.nl, de site voor de actieve buitensporter wandelmagazine
Life-Line, de specialist in wandelkleding logo laag holland
Salland
nigor image002
Uitgeverij_GO_350x250
images

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geen reacties

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.