Wandelen is leuk! Ga je mee?
HomeContact

Contact

contact wanda wandelt

Heb je een vraag of wil je een keer meewandelen? Laat dit dan weten via social media of mail, dan reageer ik zo snel mogelijk.

Wil je me volgen op social media? Hier ben ik te vinden:

Mailen mag natuurlijk ook naar wanda@wandawandelt.nl

 

Wanda Wandelt

Schoolstraat 9

3417 EL Montfoort

06-14987038

KvK: 69466602

BTW-nummer: NL149494871B02

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste reacties
 • Beste Wanda,

  Het lijkt ons een leuk idee om op de routepagina van het Utrechtpad een link op te nemen naar je blog.
  http://wandelnet.nl/utrechtpad-sp-13

  Vind je dit goed? We horen graag van je.

  Met vriendelijke groeten,
  Wandelnet

 • Hoi Wanda.
  Als je voor juni op zoek bent naar een mooie wandeling door Flevoland moet je zeker eens op onze website kijken. Daar staan een aantal fraaie routes op. Heb je vragen of wil je meer info laat maar weten. We helpen je graag op pad!

 • Hallo Wanda, wat een mooi initiatief. Ik zoek al langer naar een manier om goed te starten. Mijn vraag is, zijn er kosten verbonden aan “Start met wandelen?”

  • Hallo Hansje,

   Bedankt voor het compliment. Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeltraining “Starten met wandelen”. De training bestaat uit een serie email waarin u een wandelschema, tips en een mooie wandelroute bij u in de provincie ontvangt.

 • Dag Wanda!

  Ik had een vraag over de wandeling in de Congosto de Mont Rebei. Ik zou er ontzettend graag heen willen maar ik ga alleen en heb geen rijbewijs, heb je enig idee of je er ook kunt komen via bus, trein etc.??
  Ik hoop dat jij me wat verder kunt helpen want ik heb moeite om info te vinden haha.

  Met vriendelijke groet,

  Sarah San.

  • Hoi Sarah San,

   Met openbaar vervoer is de kloof niet te bereiken. Met de trein kun je komen tot aan het dorpje Àger, vanaf daar zou je een taxi moeten pakken.

 • Hallo Wanda, ik ben Nel Smit uit Vleuten van wandelgroepLOOP.
  Ik dacht toch echt dat ik me opgegeven te hebben voor de wandeling in den Haag voor 16 december in Den Haag .. ik kan echter nergens de gegevens vinden .. en ga echt aan mezelf twijfelen .. Kun je even voor me nakijken of jij de gegevens hebt dat ik me heb ingeschreven ? Ik hoop van wel maar het niet kunnen vinden van de inschrijfgegevens maakt me in de war. Voor nu fijne zondag nog en graag hoor ik van je. Hartelijke groet van Nel

  • Hoi Nel,

   Jazeker! Ik heb je inschrijving en betaling ontvangen. Als het goed is heb je ook een bevestigingmail ontvangen.
   Ik stuur een week vooraf nog een mail met alle informatie.

   Tot dan!

   Groet, Wanda

 • Hallo Wanda,

  Misschien wil ik me inschrijven voor je nieuwsbrief. Voordat ik echter mijn e-mailadres geef, wil ik zeker weten dat jij dit niet verder verspreidt. Ik heb namelijk geen zin om overspoeld te worden door spam.

  • Hoi Patty,
   Je emailadres is veilig bij mij, ik gebruik het alleen om 1x per maand een nieuwsbrief vol wandelinspiratie naar je te sturen. Je kunt dit ook teruglezen in mijn privacyverklaring.
   Groet, Wanda