HomeS:t Olavsleden wandelen

S:t Olavsleden wandelen

In 2016 maakte ik voor het eerst kennis met het Olavspad tijdens een lezing van Ria Warmerdam op de Fiets- en Wandelbeurs. Zij vertelde toen over het pelgrimspad in Noorwegen en ik was direct gefascineerd. Als klein kind wilde ik al naar Scandinavië. Het land met de oneindige bossen, kolkende rivieren, glinsterende meren en besneeuwde bergen heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad.

In 2017 kwam haar tweede wandelgids uit, S:t Olavsleden Zweden. Deze pelgrimsroute loopt van de kust van Zweden naar Trondhein in Noorwegen. Ik wilde deze route heel graag gaan lopen. Het duurde echter nog even voor ik de kans had om naar Zweden en Noorwegen af te reizen.

Op deze pagina vind je mijn blogs en ervaringen op de S:t Olavsleden. Ik hoop dat je geniet van mijn verhalen en inspiratie haalt uit mijn tips. Heb je vragen over de S:t Olavsleden, dan mag altijd contact met mij opnemen.

Dagverslagen van de S:t Olavsleden