HomeOnline wandeltraining 10 kilometer

Online wandeltraining 10 kilometer

Online Wandeltraining
Startmet wandelen

Wil jij meer gaan bewegen? Doe mee met mijn online wandeltraining en start met wandelen! Op 4 maart start er weer een nieuwe groep.

Mijn naam is Wanda Catsman en ik heb de afgelopen jaren heel wat kilometers te voet afgelegd. Mijn avonturen deel ik hier op mijn wandelblog.

Regelmatig krijg ik vragen over het trainen voor een wandelevenement, mooie routes en wandeltips. Dit alles heb ik nu gecombineerd in een 12 weken online trainingsprogramma, waarin jij zelfstandig van nul naar 10 kilometer wandelen traint, met ondersteuning van mij!

Ik ben erg blij met de online wandeltraining, want ik ben nu echt meer gaan wandelen en dat blijf ik ook doen. Bedank voor je steun!

~ Marleen ~

Waarom wandelen?

Wandelen heeft heel veel voordelen, ik zet er een paar op een rij:

Wandelen helpt bij het afvallen

Wandelen is gezond

Wandelen verminderd stress

Wandelen verhoogt de creativiteit

Wandelen geeft energie

Wandelen is een weinig blessuregevoelige sport

Maar wandelen is vooral heel leuk! Je ontdekt nieuwe plekken, leert nieuwe mensen kennen en je kunt het overal doen.

Ondertussen enkele weken bezig met deze training. De wandelingen voelen aan als vakantie in eigen land. Ik ontdek mijn eigen omgeving nu pas! Een echte aanbeveler

~Ron ~

Wandeltraining in 12 weken naar 10 kilometer

Wanneer je voor het eerst (sinds lange tijd weer) gaat wandelen is het belangrijk dat je het wandelen rustig opbouwt. Ik heb een gedegen trainingsschema opgezet waarmee je in 12 weken naar 10 kilometer wandelen toe traint.

Voor slechts € 19,95 krijg je:

 • Wekelijks een mail met een trainingsschema & wandeltips
 • Drie keer per week ga je zelfstandig aan de slag
 • Online ondersteuning in besloten Facebookgroep waar iedereen zijn voortgang deelt en vragen kan stellen
 • Bonus 1: Deelname aan groepswandeling van 10 kilometer op zondag 26 mei in Baarn t.w.v. € 4,95.
 • Bonus 2: Live Q&A van 1 uur op Facebook om al je vragen over de wandelen, materialen en mooie routes aan mij te stellen.

Iedere week ga je zelfstandig drie keer wandelen. Door de afstand en trainingsintensiviteit rustig op te bouwen, voorkom je blessures.

Ruim 1000 mensen gingen je voor en hebben de training met veel plezier gevolgd!

Beoordeling Wanda’s Wandeltraining

Start in maart met wandelen

Zin om op 4 maart te starten? Schrijf je dan nu in! Voor slechts € 19,95 gaan we 12 weken samen aan de slag. Ik kijk er naar uit om je te helpen om van wandelen jouw nieuwe hobby te maken!

Inschrijven kan tot en met 28 februari! Door je in te schrijven, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Totaal: € -


Deel op Pinterest

Schrijf je nu in voor de online wandeltraining en ga 12 weken aan de slag om naar 10 kilometer pijnloos wandelen te trainen.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
 • Ik heb betaald, lijkt me goed te doen maar is t ook geschikt voor mij, ik word 62! En ik heb GEEN conditie

 • Ik heb me ingeschreven! In het verleden heb ik veel gewandeld, maar door omstandigheden is het wandelen op een heel laag pitje komen te staan. Een stok achter de deur om het wandelvirus weer terug te vinden…dat is wat ik nodig heb!

 • Alleen structuur vasthouden is moeilijk. Ik hoop dat ik zo een beetje het gevoel krijg dat ik niet alleen aan het wandelen ben.

 • Hoi Wanda, ik wil heel graag meer gaan wandelen en er moet bij mij zeker 10 kilo (het liefst nog iets meer)vanaf. Nou hoop ik dat dit een stok achter de deur is. Ik vind wandelen heerlijk maar doe het veel te weinig. En ik wil het graag dagelijks gaan oppakken. Ik loop op mijn werk veel en wandel elke dag wel met de hond maar door zijn leeftijd zijn dat maar korte wandelingen.
  Ik hoop gauw te zien wat jou aanpak is.
  Gr Willeke

 • Ik was al bezig met de (gratis) training. In 12 weken was ’t me nog niet gelukt om 10km te halen, ik zit nu rond de 7km. Het lijkt me leuk om ervaringen te horen van anderen. Vandaar dat ik me voor deze training ook heb ingeschreven.

 • Hoi, op welke dagen en tijden zijn de wandelingen? Ik werk full time…

 • Hallo Wanda,

  Ik wil graag beginnen met wandelen. Ik heb een grote darmoperatie gehad en nu ben ik weer een beetje conditie aan het opbouwen.
  Ik heb er zin in. Ben benieuwd.

  Groet Lucy