Loop samen met mij de Prinsjesestafette

Van 10 tot 13 september loop ik samen met een delegatie van burgemeesters en wethouders van de provincie Gelderland van Nijmegen naar Den Haag en jij kunt erbij zijn!

Gekoppeld aan Prinsjesdag vindt jaarlijks het Prinsjesfestival plaats in Den Haag, en dit jaar is Gelderland partner. Denk je aan Gelderland, dan denk je al snel aan wandelen en de Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld. Daarom wordt er een kleine Vierdaagse georganiseerd – een Prinjesestafette!

De estafette vindt plaats voorafgaand aan Prinsjesdag, op 10 t/m 13 september. De start is op maandag 10 september op de Wedren in Nijmegen, waarna we op donderdag 13 september in Den Haag zullen aankomen. Lange Poten, een bekende straat in het centrum Den Haag, is speciaal omgedoopt tot Via Gladiola. In totaal zijn er tien prachtige etappes van 17 tot 28 kilometer dwars door Gelderland naar Den Haag. Ik loop iedere dag samen met burgemeesters en wethouders mee en heb er super veel zin in!

 

Wandel mee

Ook jij bent van harte welkom om mee te wandelen vanuit Gelderland naar Den Haag. Meld je daarvoor hier aan voor 31 augustus De trajecten starten in Nijmegen, Zetten, Ochten, Tiel, Geldermalsen, Leerdam, Schoonhoven, Nieuwerkerk aan de IJssel, Delft en Den Haag. De organisatie van de tocht is in de vertrouwde handen van Stichting de 4Daagse. Deelname is gratis. Per traject is ruimte voor 100 deelnemers, een stuk minder massaal dan de Nijmeegse Vierdaagse dus :-).

Zie ik je onderweg?

Post Tags

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
  • Ja hoor Wanda, wij zijn er bij hoor. De 4-daagse lopen we al jaren (13 x), en tijdens de Prinsjes estafette lopen we de laatste 2 etappes mee, dus van Delft naar Den Haag. Wens jou óók met alle mede wandelaars een super gezellige wandelestafette..
    Tot ziens de 13e. Wandelgroet, Nic Hoek van Holland