Nieuw Wandelgids Wandelen op de Veluwezoom

De Veluwezoom is één van mijn favoriete wandelgebieden. De afwisseling in landschappen en de het enorme netwerk aan wandelpaden maakt het een wandelparadijs! Ik was dan ook erg blij met de aankondiging van de nieuwe wandelgids van de routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers. In de vijftig kilometer tussen Wageningen en Zutphen stippelden zij 15 zeer gevarieerde rondwandelingen uit, tussen de 10 en 18 kilometer, onder de noemer Trage Tochten.

De wandelaar wordt getrakteerd op koninklijke beukenlanen, uitgestrekte dennenbossen en oneindige heidevelden. Op adem gekomen op de top van een stuwwal kan hij genieten van fenomenale vergezichten over het rivierenland tot ver in Duitsland toe. Langs beken en sprengen wordt hij zo de uiterwaarden ingeloodst. Overal is wel een horecagelegenheid of een nabijgelegen dorp of stad om van de indrukken te bekomen.

 

Wandelgids Wandelen over de Veluwe

cover wandelgids wandelen op de veluwezoom

Gids bestellen

Trage Tochten

Meer dan 400 wandelroutes ver weg van de hectiek. Dat zijn de zogenaamde Trage Tochten van Rob Wolfs en Rutger Burgers. Deze door de wol geverfde routemakers zijn gespecialiseerd in het vinden van ongebaande paden, kruip-door-sluip-door paadjes, kronkelende dijkjes, verlaten spoorbanen of karrensporen. Met een Trage Tocht kom je gegarandeerd op plekken waar je geheel tot rust komt. Trage Tochten van Rob en Rutger zijn bovendien altijd voorzien van de zogenaamde Zandpadgarantie: minimaal 70% van de route gaat over onverharde paden. Alle Trage Tochten zijn de vinden op Wandelzoekpagina.

 

Wandelen op de Veluwezoom

De wandelgids Wandelen op de Veluwezoom verschijnt pas 4 maart 2019 maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 4 maart 2019 geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als je tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaal je geen verzendkosten! De (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 4 maart verstuurd. Bestel de wandelgids Wandelen over de Veluwezoom hier.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments