Nieuwe wandelgids: De mooiste boswandelingen van Nederland

In Roots’ De mooiste boswandelingen van Nederland, vind je 17 natuurroutes door de meest bijzondere bossen in eigen land. Van het stille Drents-Friese Wold tot het ruige Planken Wambuis en van de onbekende Stippelberg tot het heuvelachtige Vijlenerbos.

Zoek de rust én het avontuur op

De mooiste boswandelingen van Nederland

Nu bestellen

Een boswandeling is niet alleen gezond, maar ook in elk seizoen verrassend. In de lente ontluiken de beuken, eiken en berken en hoor je bosvogels zingen. ’s Zomers bieden bossen koelte en schaduw, in de herfst zijn er volop paddenstoelen en herfstkleuren en ’s winters kun je tussen de kale bomen eenvoudig dieren spotten, zoals wilde zwijnen en edelherten. Het boek bevat een prachtig overzicht van de meest bijzondere bossen in Nederland via 17 natuurroutes, inclusief een gratis gps-track.

DE MOOISTE BOSWANDELINGEN VAN NEDERLAND bevat naast 17 natuurroutes ook een handige VELDGIDS. Al wandelend leer je bomen herkennen aan de hand van hun bladeren, ga je de verschillen zien tussen de meest voorkomende bosvogels en duik je in de wereld van de paddenstoelen en andere bosbewoners. Heerlijk om alleen te doen of samen met je (klein)kinderen.

De wandelgids is verkrijgbaar bij de boekhandels en bol.com voor € 15,99

 

Reizen algemeen

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No comments