Getest: Plastuit voor vrouwen van UIXI

Nou heb ik best een sterke blaas, maar wanneer ik een hele dag aan het wandelen ben midden in de natuur, moet ik toch echt een keer plassen. Ik werd dan ook erg blij toen ik op de Fiets- en Wandelbeurs de dames van UIXI tegenkwam die mij hun plastuit voor vrouwen lieten zien.

Yesenia, een temperamentvolle dame begint enthousiast te vertellen over de UIXI. “Het is allemaal begonnen bij mijn dochter. Haar school was afgebrand en in de noodgebouwen waar ze daarna les kreeg waren de toiletten verre van schoon. Mijn dochter wilde daar niet meer naar de wc en hield haar plas op. De ene na de andere blaasontsteking volgde en ik wist dat er een oplossing moest komen!”

“Ik ging op zoek naar pluistuitjes, we hebben echt van alles geprobeerd, maar de ideale plastuit was moeilijk te vinden. Na een lange zoektocht vond ik de UIXI in Mexico. Deze herbruikbare plastuit bleek de oplossing!” De dochter van Yesenia kon staand plassen en vond het nog leuk ook!

Inmiddels heeft Yesenia samen met Emily UIXI Europe opgericht. Samen hebben ze de missie om staand plassen voor vrouwen net zo normaal te maken als dat het voor mannen is…

Aangestoken door het enthousiasme spreek ik af om de UIXI te gaan testen. Tot aan mijn knie operatie was het voor mij geen probleem om in de natuur even door mijn hurken te gaan voor een plasje, maar nu levert me dat problemen op. Wie weet dat de UIXI de oplossing is. En hoewel ik het idee om staand te plassen nog een beetje gênant vind, vind ik wel dat ik het een kans moet geven.

Eenmaal thuis verdwijnt de UIXI in de kast… Ik blijk er toch meer moeite mee te hebben dan ik denk, vreemd toch? Dus spreek ik mezelf vermanend toe en stop ik de UIXI plastuit in mijn wandelrugtas. Ook daar blijft hij een tijdje veilig zitten. Tot ik naar Zweden afreis om de S:t Olavsleden te gaan wandelen. Ik vertel mijn wandelmaatje dat ik een plastuit ga testen en we moeten er stiekem wel een beetje om giechelen.

 

Review UIXI plastuit voor vrouwen

Ergens in de bossen van Zweden moet het er dan toch echt van komen. De UIXI plastuit wordt tevoorschijn gehaald en ik zoek een rustig plekje op tussen de bomen. Het voelt een beetje raar om te blijven staan en het kost me dan ook moeite om mijn bekkenspier te ontspannen zodat ik ook werkelijk kan plassen.

Ik herhaal in mijn hoofd de aanwijzingen die Yesenia mij heeft gegeven. Plaats de plastuit op de juiste plek, druk hem iets naar beneden. Ontspan… Klop hem na het plassen schoon en stop hem in het bijgeleverde zakje.

Met een glimlach loop ik terug naar het pad, het is gelukt! “Wat is dit handig!” zeg ik tegen mijn wandelmaatje. Samen lachen we hartelijk om mijn eerste test.

In de dagen die volgen is deze plastuit voor vrouwen mijn vaste maatje in het bos. Na ieder gebruik spoel ik hem af in een beekje of onder een kraan. Super fijn dat hij herbruikbaar is, want zo produceer ik niet nog meer afval.

De UIXI is gemaakt van polymeren met een zeer hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat bacteriën zich niet kunnen hechten, maar ook dat hij vochtafstotend is. Hij is dus echt hygiënisch. Wil je hem steriliseren? Dan leg je hem kort in kokend water. Het bijgeleverde opbergzakje kan in de wasmachine.

Nog een voordeel is dat door zijn bijzondere vorm, je alle urine wegveegt bij het verwijderen van de plastuit, je hebt dus geen wc-papier meer nodig! En misschien ben ik hier nog wel het meest blij mee, want ik erger me dood aan wc-papier in de natuur.

 

UIXI kopen

De UIXI plastuit is verkrijgbaar in acht leuke kleuren en via de UIXI website te koop voor € 19,95. Dit is inclusief een waterdicht opbergzakje.

 

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met UIXI Europa. Uiteraard deel ik altijd mijn eerlijke en oprechte mening.

Bewaar deze review op Pinterest:

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest comments
 • Ik doe heel graag mee met de win-actie! Net als jij erger ik mij ook altijd aan wc-papier in de natuur. Ook heb ik soms, na zware (berg-)wandelingen een dikke knie en wordt het voor mij ook lastig om te hurken….. Dit ding lijkt mij echt een uitkomst……!

  • Graag zou ik de plastuit willen gebruiken om….. mijn territorium af te bakenen in het bos..

   Om eindelijk te kunnen plassen zonder teken in mijn billen….

   En om eens zonder natte broekspijpen en schoenen door te kunnen wandelen 😀😂🤣

   • We wandelen nu heel veel, maar mijn probleem is dat ik zo vaak moet plassen! Ik zou heel graag zo’n plastuitje willen uitproberen.

  • Wat zou ik graag zo’n plastuit willen winnen! Ook ik kan absoluut niet hurken, en het is altijd zoeken naar een manier om toch buiten te kunnen plassen.

  • Ik zou heel graag de plastuit willen proberen. Zo graag hurk ik niet meer in de bosjes na die keer dat mijn billen meteen werden aangevallen door een zwerm muggen zodra ik mijn broek naar beneden deed…..

   • Dit bericht is van een enthousiaste UIXI gebruikster,!
    Naast een boom, in het bos, op een parkeerplaats langs de snelweg, achter de kerk in een dorp, gewoon naast mijn fietstassen op een doorgaande weg, boven een vieze wc, Nooit meer met de billen bloot en je wordt er zo handig mee om hem werkelijk overal te gebruiken waar hoognodig!! 😀
    Van harte aanbevolen dus!!

 • Ik ontvang je nieuwsbrief al en ben daar heel blij mee. Graag zou ik deze plastuit winnen, ik moet wel vaker dan één keer tijdens mijn wandelingen en ben dan altijd bang voor teken. Op deze manier is die kans kleiner denk ik. Dus graag!

  • Dag Wanda, ook ik zou graag deze plastuit winnen. Ben 65 jaar, wandel graag maar het plassen in de natuur blijf ik lastig vinden. Dit lijkt mij een hele goede oplossing! Ook het feit dat je op deze manier minder risico loopt op teken vind ik erg belangrijk!

 • Kijk, dat is nou eens een zinnige gebruikerstest! Ik zou er ook wel even aan moeten wennen, maar ben er wel voor. Er is nog een aspect waarom dit handig is: niet op je hurken tussen de bosjes of in het gras geeft minder kans op teken in het algemeen en op minder gerieflijke plekken in het bijzonder! Als ik m niet win, ga ik m kopen!

  • Ja hoor! Het gebeurde ook deze vakantie (toevallig ook in Zweden) weer: met mijn vier mannen op pad en zij piesen tegen de eerste de beste boom tijdens het wandelen en ik plas weer eens over m’n broek heen…. 😢 Ik zou de gezichten van man en zonen dolgraag willen zien wanneer ik de plastuit uit m’n rugzak tover en ook bij een boom ga staan plassen. Ik durf te wedden dat ik die blikken nooit meer vergeet 😅

 • Dit lijkt me een ideaal hulpstuk voor de carnaval. Als rasechte Oeteldonkse ken ik de lange rijen voor de wc’s. Groot is de opluchting als je eindelijk aan de beurt bent, maar groot is ook de walging als je ziet hoe vies het er vaak is. Het niet hoeven zitten of hangen lijkt me met mijn slechte rug dan ook een uitkomst. Dus behalve op mijn wandeltochten gaat dit zeker, na enig oefenen, een vast onderdeel van mijn carnalspèkske worden.

  • Die wil ik ook wel graag eens uitproberen, lijkt me best stoer om ook staande te plassen en super handig!

  • Vreemd dat mijn naam hier niet staat, maar Francis van Tiggelhoven? Ik heb dit geschreven: Birgit vd Booren.

    • Hoi, interessant onderwerp. Ik hoef hem niet, maar ik vroeg me af hoe goed dit medisch gezien voor je is. Ik heb wel eens begrepen dat mannen beter zittend dan staand kunnen plassen. En ik heb ook begrepen dat het voor vrouwen beter is om hurkend dan zittend te plassen. Omdat de blaas dan zeker weten volledig geleegd wordt. Ben daarom wel benieuwd hoe goed staand plassen voor iemand is.

     • Hm, interessant. Bedankt voor het uitzoeken!

    • Als er wel iets is wat ik heel erg vervelend vind, is als ik ergens in de natuurloop en ik moet plassen. Nou ben ik niet 1 van de lenigste, dus door de hurken gaan ( en dan vooral het opstaan) gaan niet zo makkelijk. Dit zou volgens mij DE oplossing zijn

   • Wat een goeie uitvinding! Ik zou hem ook graag willen proberen. Ik moet altijd heel vaak, en ben daar inmiddels super makkelijk en handig in geworden, maar ik erger me ook enorm aan het wc-papier in de natuur. Dat wil ik absoluut niet, en ik gebruik het zo min mogelijk, maar helemaal zonder is geen optie. Ik wil me graag zoveel mogelijk inzetten voor de natuur en het milieu en deze plastuit draagt daar zeker aan bij! (Gezien de vele keren dat ik weer eens moet tijdens een wandeling) 🙂

    (P.s. ik ontvang je nieuwsbrief al!)

 • Hoi Wanda, krijg je nieuwsbrief al dus dat is geen extra winstbonus. Maar zou hem graag winnen ivm andere anatomische ongemakken met hurkend plassen!

  Suzan

 • Ik wil graag een plastuit waar ik niet naast sas, zodat mijn wandel skortjes droog blijven.

  • Je nieuwsbrief ontvang ik al. Ik zou de plastuit graag winnen, omdat we sinds kort samen aan het wandelen zijn geslagen, mijn vriend en ik. Voor hem is het zo makkelijk. Ik vind het altijd zo’n gedoe. Het spetterd altijd alle kanten op, inclusief je broek of blote benen. Ik 🤔🤪 Dus deze plastuit komt zeer zeker van pas!

 • Iedere dag ga ik wandelen met de honden en ja, ik heb niet een heel sterke blaas dus moet vaak plassen. Om dit gemakkelijk te maken, kleed ik me vaak in rokjes. Zit je niet meteen met de kadetten helemaal bloot. Alleen heb ik net als Wanda de laatste tijd knieproblemen, zodat ik niet soepel kan hurken. Deze plastuit zou dan ook een uitkomst kunnen zijn. Ik kom er graag voor in aanmerking!

 • Oh dat lijkt me super handig! In december vertrekken we op wereldreis voor 7 maanden. We gaan onder andere de W-trek lopen in Patagonie en ik zat al na te denken hoeik dit met plassen ga doen. Dit lijkt me een super handige oplossing.

 • Een plastuit…als ik ga wandelen, drink ik zo min mogelijk de tijd ervoor. Uit angst dat er geplast moet worden, dus als dit werkt…. perfect!!!

 • Ik zou deze plastuit graag willen winnen. Ik vind het ook lastig om door de knieën te gaan om te plassen, deze plastuit lijkt mij ideaal. Af en toe kom je gewoon geen plasgelegenheid tegen tijdens een wandeling.

  • Wandelen met een aangelijnde hond en de roep van de natuur voelen gaan niet altijd samen. Het wegduiken in het struikgewas en je hond ziet een konijntje en …..daar lig je dan…. Oepsie!
   Dit zou de oplossing kunnen zijn voor een standvastige afwatering (-;
   Veilig voor mens, hond… en konijn.

   Ps. Papier in de natuur vind ik sowiedo vies en genant.De hond denkt hier anders over.

 • Ik had er al over gelezen en ben blij verrast dat jij er zo positief over bent! Ik zou de Uixi graag winnen om tijdens trainingen en lange wandelingen in bijv. de Eifel relaxed te kunnen plassen. En zónder toiletpapier?! Ik ben erg benieuwd!

 • De plastuit lijkt me superhandig om mee te nemen tijdens onze wandelingen. Mijn vriend kon altijd even tegen een boom plassen maar met zo’n plastuit zou ik het ook kunnen!

 • Hoi,

  In de bergen kan ik soms geen plek vinden om veilig gehurkt te plassen. En ik moet helaas váák: minstens 3x in een bergtocht.
  Ik zou m daarom graag winnen. Ik moet bekennen dat ik ondanks je review nog sceptisch ben: kun je goed uitplassen? Zodat er geen urine in de blaas achter blijft, met nare gevolgen. En dat afvegen niet meer nodig is?
  Groet, Annet

 • Ik zou deze plastuit wel willen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn dochter. Die moet altijd op de meest op de meest onhandige momenten. En hurken is niet haar beste ding. 😘
  Verder ben ik erg benieuwd of de tuit ook warm word. Ik heb ooit in Ghana gewoond met 3 andere meiden. In eeen zatte bui hebben we toen papierenplastuiten gebruikt. De eerste schrok van de warmte en haalde plastuit snel weg. Maar als je eenmaal aan het plassen bent dan kun je niet meer stoppen. Wij moesten hier zo hard om lachen dat het ook bij ons vreselijk mis ging. Daar zaten we dan: alle 4 met een natte broek. 😅

 • Wat een uitkomst zeg, ik moet zelf heel vaak plassen wat erg vervellend is en dan die steek vliegen die je dan prikken.
  Ja de UIXI Europa plastuit zou mij geweldig goed uitkomen.

 • Wat fijn Wanda dat je ook deze plastuittest met ons deelt. Wat lijkt me het fijn om tijdens wandelingen een bij me te hebben. Met een kleine blaas en gevoelig voor koud weer zou dit wel eens een goede oplossing voor me kunnen zijn.

 • Beste Wanda.
  Wat super dat je deze plastuit hebt gevonden en zeker hebt uitgeprobeerd.
  Ik zou dat ook wel willen want dan kan ik de papieren plastuiten wegdoen. Die zijn overigens erg onhandig.
  Volgende maand gaan we wandelen in Oostenrijk dus dat zou een mooie aanvulling zijn in mijn rugtas.
  Veel succes.

 • Deze plastuit lijkt mij echt super handig, ik ben niet zo’n held met plassen in het bos dus dit zou echt een uitkomst zijn tijdens mijn wandelingen.

  Groetjes, Karin Wognum

 • Ook ik zou het fijn vinden de plastuit te winnen. Vanwege mijn RA drink ik veel, om mijn lever en nieren gezond te houden met alle medicijnen die ik neem. En dat betekent veel sanitaire stops, dus ook ik ga wel eens op de hurken. Maar dat is een heel gedoe, zeker met koud weer en meer kleding aan. Dus staand plassen lijkt een een hele fijne oplossing. Maar dan wel op een verantwoorde en duurzame manier.

 • ik zou hem graag willen winnen want loop vaak in bos en dan vind ik altijd rot om gehurkt te zitten achter een boom en dan nog die toilet papier erbij meestal houd ik dan maar op tot echt niet meer gaat

 • Ik ben zeer benieuwd wel eens z’n papieren ding gebruikt dat vond ik niks

 • Deze plastuit klinkt als een ideale oplossing voor de lange wandelingen en ook voor bijv. toiletbezoek tijdens vakanties, waar de hygiëne vaak ver te zoeken is! De details van een Grieks dorpstoilet zal ik je besparen ;).
  Alhoewel ook ik denk dat het loslaten van de juiste spieren wel even “verstand op nul” zal zijn, ik ben bij voorbaat al enthousiast!

 • Het lijkt me echt heel handig met wandelen, ik loop onder andere het Pieterpa. Ik duik dan af en toe de bosjes in, maar vind dat niet zo fijn met teken en andere beestjes. Dus die plastuit lijkt me een uitkomst.

 • ,ou deze plastuit graag winnen omdat ik steeds meer moeite heb om op mijn hurken tegaan zitten. Tijdens het wandelen moet ik geregeld plassen omdat ik vocht tabletjes slik en ook nog lichte compressie sokken/kousen draag.

 • Wouw wat een ideale uitvinding. Ik ben er erg benieuwd naar en zou hem graag winnen. Ik wandel enorm veel maar heb helaas een zwakke blaas, ik heb al vaak gedacht, wat zou het toch makkelijk zijn als ik nu een man was. Bedankt voor de revieuw.

 • Wat een handig ding! Daar zou ik erg blij mee zijn zodat ook ik geen wc papier meer mee hoef te nemen!

 • Ik ben heel bnieuwd naar deze plas tuit. Ik heb anderen uitgeprobeerd naar vind het niks. Broek nat etc. Maar je moet denk ik nog wel steeds je broek laten zakken ? Wat zou ik blij zijn met zo’n prachtige oplossing voor het plas probleem tijdens fiets en wandeltochten. Niet meer een half uur in de rij voor de wc tijdens de vierdaagse. En geen wc papier nodig is ook een bonus. Ik zou dit heel graag winnen en dat het een groene is….ja dat is gewoonweg fantastisch. ( Kermit groen ? Haha ha ).

 • Oo dat lijkt mij wel iets.
  Moet vaak plassen in het bos ,waar vaak andere mensen in de buurt zijn,Dit is dan beter dan door de hurken

 • Wat een super handige oplossing, voor zowel mijn scouting-en andere kampeeravonturen, maar ook voor de festivals waar je vaak op een hele vieze Dixi moet. Dit kan een revolutie voor vrouwen worden!

 • Je nieuwsbrief ontvang ik al heel lang. Die plastuit zou ik heel graag winnen. Als 50plusser hurk ik niet meer zo soepel. Ik heb al zo vaak met buikpijn gelopen omdat ik mijn plas te lang ophield. Dit lijkt mij echt de oplossing van mijn probleem.

 • Ik zou de plastuit veelvuldig gebruiken. Wanneer ik in een bos wandel lijk ik wel de hond van pavlov. Mijn man en mijn vrienden zeggen dat ik mijn territorium overal afbaken. Ik krijg steeds drang om te plassen aldaar. Soms denk ik wel eens aan de teken bij het hurken en staand zou dit probleempje van de baan zijn. Ik probeerde eerder al een plastuit van karton maar dat is een zootje. Dus laat ik deze maar lekker loten.

 • Hallo Wanda,
  Hoewel ik het na een plas in de vrije natuur gebruikte wc-papiertje gewoon in mijn broekzak meeneem, zou ik deze plastuit ook graag eens willen proberen. Lijkt me prettig om te kunnen plassen zonder last te hebben van teken, brandnetels of bramen. Je nieuwsbrief ontvang ik al.

 • Niet zonder mijn UIXI plastuit met de trein,
  hij is mijn redder in (hoge) nood!!!

 • Geweldig! Iets anders kan ik er niet van maken. Ik plas dus ook gewoon niet tijdens tripjes en daardoor durf ik ook geen langere tochten in te plannen, dit zou de oplossing zijn!

 • tijdens onze reis in Noorwegen had ik maar wat graag de uixi plastuit willen gebruiken. Sommige toiletten waren zo smerig 😯
  Ook onderweg was het zoeken naar een beetje een schoon toilet. En tijdens de wandelingen is het natuurlijk ook een uitkomst

 • Hoi Wanda, sinds 10 maart krijg ik je nieuwsbrief 😉 Als echgenoot van Wilma en vader van 3 dochters herken ik het probleem. Ik heb je artikel zorgvuldig gelezen en vind het boeiend. Dit product past mooi bij het “Leave No Trace”-principe. Ik zou er graag één voor Wilma willen winnen.

  Met “Enjoy With The People Who Give You ENERGY (#EWTPWGYE)!!!”-groet,
  Theo “SurvivalTrotter” Brouwers

 • Ja, heel erg graag kom ik in aanmerking voor deze plastuit. Ik heb heupprotheses en dan kan je ook niet hurken om te plassen.
  En bij het lopen van de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostela zal deze goed van pas komen.

  Groeten
  van
  Hanny

 • Hi Wanda, vandaag heb ik je blog ontdekt en me ingeschreven op je nieuwsbrief. Wat een bron van stimulerende informatie! Dankjewel. Ik heb jarenlang niet goed kunnen lopen, maar ben vorig jaar juni aan een hallux valgus (knobbel aan grote teen en die was behoorlijk pijnlijk) geopereerd en kan weer goed uit de voeten. Ook de ontsteking in mijn heup, die kwam door al dat gedoe met mijn voet en knie is helemaal over. Ben daar heel blij mee. Ik wandel regelmatig en wil graag verder en meer lopen. Als het lukt, dan ga ik volgend jaar wandelen in Israël. Hoe, met wie en wanneer is nog niet duidelijk. Alleen op pad gaan lijkt mij niet zo’n goed idee. Maar eerst gaan we heerlijk de paden op en de lanen in door ons mooie Nederland.
  En ik doe graag mee met de winactie voor het plastuitje. 3 september ben ik jarig. Dat zou een mooi cadeau zijn om het nieuwe jaar in te wandelen. Ik wens je veel plezier met wandelen en ook alle contacten, die je via de digitale weg ontmoet.

 • Ik heb geen fb twitter instagram ed maar doe graag mee om te winnen deze plastuit. Ik wandel zowieso in de buurt alleen en met vriendinnen voor uren en daarnaast wandel ik met mijn man het pieterpad en groene wissels en volgend jaar het waterliniepad en de camino kriebelt en de nijmeegse vierdaagse. Ik hou altijd op tot ergens toilet is met buikpijn en al , dus dit kan de ideale oplossing voor me zijn, want heb gelezen datje alleen broek hoeft los te maken en zo tussen onderbroek ip juiste plek schuift, dus niks geen blote onderkant in de natuur. Ik zal me wel net als jij moeten leren ontspannen al staand. Mooi dat Zweden ook een pelgrimspad heeft. Ik lees je graag .

 • Nice! Ik loop ook al eeuwen na te denken over een plastuit, maar het is er nog niet van gekomen. Doe dus graag mee met je winactie! Zelf doe ik mijn gebruikte WC papier altijd heel netjes in een ziplockzakje en gooi het thuis weg (leave no trace!). Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse heb ik ook 1x in de bosjes geplast omdat er geen WC’s in de buurt waren, en daar lag echt o-ver-al WC papier en zelfs inlegkruisjes. Bah. Niet cool.

 • Fijn dat je zo enthousiast bent. Wat me wel verwondert is de beschrijving hoe je deze plastuit op een juiste manier gebruikt. Ook geen filmpje hoe je de plastuit gebruikt. Een duidelijke beschrijving of visueel plaatje zou helpen.

 • Het lijkt mij echt een reuze handig ding die plastuit. Ik kan niet zo goed meer lang op mijn hurken zitten en dus lijkt me dat staande plassen heel fijn. Ook hergebruik en geen wc papier nodig vind ik uitstekend! Ik zou ‘m dus graag winnen.

 • Ik zou er heel graag 1 willen winnen! Mijn vriendin en ik gaan in september voor het eerst met zn 2en op wandelvakantie.
  Hurkend plassen lukt mij niet, ik presteer het altijd om alles onder te piesen 🤣 dit zou perfect zijn, zodat we niet zenuwachtig hoeven te worden als we moeten plassen maar we nog niet bij een dorpje in de buurt zijn.

 • Regelmatig ga’k op stap met een groep MS-collega’s. Controle over onze blaas is soms een probleem. Dus bij wandelingen wordt er steevast gekeken naar een mogelijkheid tot toilet elke 2 uur, maar toch moet er af en toe toch iemand de bosjes (of het mais-veld) opzoeken. Als de tuit echt zo handig is als jij omschrijft, zal ik niet alleen er plezier van hebben, maar zullen er nog kandidaat-gebruikers/kopers zijn… Benieuwd!

 • Wat een geweldig idee. In onze groep hebben de vrouwen oom altijd een probleem met plassen int wild.

 • Superleuke winactie. Zo te lezen lijkt mij dit ideaal.

 • Ik wil al een tijdje echt actief verre wandelingen maken maar het idee dat ik moeilijk kan plassen onderweg belemmert me daarin. Nu met deze plastuit moet dat helemaal goed komen.

 • Zou hem heel graag willen winnen.
  De vele wandeltochten die ik loop zijn vaak zonder toilet of omgeving waar je zomaar gaat zitten.
  Lijkt me geweldig voor de 4Daagse training!

 • Lijkt me geweldig makkelijk
  Zou hem graag uitproberen
  In sept ga ik op wandelvakantie in Oostenrijk
  Dus lijkt me ideaal👍😁

 • Oh, dit lijkt me ideaal!! Vind het altijd zo’n crime. Waardoor het er op neer komt dat ik het ophoud, pfff.
  En inderdaad ook heel handig als je naar openbaar toilet moet die er niet zo fris uitzien.
  Lijkt me wel heel erg wennen om echt staand te plassen, maar wil daar geaag aan wenen als je kijkt naar de vele voordelen.

 • Hoi Wanda, wat lijkt mij die plastuit handig. Heb ooit wel eens één van de eersten geprobeerd. Gelukkig thuis, want mijn kleding bleef niet droog.
  Als ik ga wandelen, hoe weinig ik voor vertrek ook drink, ik moet altijd binnen een half uur al een flinke plas, daarna gaat het prima. Helaas krijg ik wat knieklachten en dan is het hurken niet altijd even fijn meer, of onkruid, heb ook wel eens per ongeluk in een brandnetel gezeten. Wat mij ook angstig maakt zijn tegenwoordig de vele teken in het hoge gras. Alle redenen voor mij om deze tuit wel weer eens uit te willen testen. En misschien gaat dan mijn angst “mezelf nat te plassen” bij het gebruik van deze tuit wel over. Lijkt me echt het DE uitvinding voor vrouwen.

 • Jaren geleden al een plastuit gebruikt maar die waren voor een keer. Deze kli kt heel goed!!! Ook om te plassen op vieze wc’s! Voor mij met blaasgedoe heel fijn lijkt me!!

 • Wat een mooie uitvinding. Ik ga regelmatig naar Tunesië en schone toiletten zijn geen vanzelfsprekendheid. Voor ik op een terras wat ga drinken inspecteer ik eerst het toilet. Met zo’n plastuit hoef ik dat dus niet meer te doen. Fantastisch.

 • Doe graag mee met de win-actie. Wat zal dit een verademing zijn. Ook al plas ik thuis, onderweg moet ik ook altijd plassen. We wonen redelijk landelijk (bij lange afstanden) en kan ik niet altijd in een bosje plassen. Wat zou het fijn zijn om net als de heren gewoon te gaan staan.

 • Graag kom ik in aanmerking voor deze plastuit. Ik moet ook altijd plassen ondereeg enheb vaak mijn broek erbij nat. Daarnaast niet meer met je blote billen in de brandnetels. 😂

  Roelfina

 • Waarom ik de astuit wil winnen? Omdat ik – op de een of andete manier – àltijd moet assen tijdens het wandelen. Ik zweet best wel moeilijk…dus dat vocht moet er toch ergens uit he? En het gaat ook heeel vaak mis. Ik heb jarenlang moeten revalideren en mijn bovenbenen zijn nog niet zo sterk (wellicht zou ik eigeijk tóch iets vaker die quad oefeningen van de fysio moeten doen – maar die doen zó zeer)….dus ik verlies gereheld mijn evenwicht….of kom daarna niet meer omhoog….of plas/speyter op mijn schoenen/broek…aaargh. en mijn man is nou ook weer niet de beste uitkijk…..dus moest ik laatst geel snel mijn broek omhoog trekken…met een bos brandnetels erbij….auw. Dan denk je…mijn vriendinnen zorgen wel beter voor me…eh nee dus….
  Samen aan de wandel..luchtig jurkje aan met een broekje eronder tegen schurende bovenbenen ……uiteraard ook weer plassen….dus broekje omlaag…vergeet ik die rok omhoog te doen…hoppa nat…maar karma is een bitch….mijn vriendin moest zo hard lachen, dat zij in haar broek plaste 😉 .
  En wat had ik dit ding graag bij me gehad afgelopen vakanties op plekken met een hurktoilet…en dan een tuinbroek tuinbroek aan hebbende…tip…stop dat ding NIET in je koffer…..hoe hip ze ook kunnen zijn….ze zijn dus zo niet handig.

 • Ik heb me ingeschreven hoor! Ik ben een fanatiek wandelaarster en ken het probleem van het nodig moeten plassen. Het lukt mij niet om gehurkt te plassen en ben dus afhankelijk van een toilet. Maar….. die is niet altijd voor handen 😊 Daarom zou ik heeeeeel graag zo’n plastuit willen winnen. Dit lijkt mij nou ideaal. Laat het me ervaren 🤞🍀

 • Dit is nu precies waar ik naar op zoek ben. Tijdens wandeltochten heeft plassen op mn hurken al voor hilarische beelden gezorgd: mn evenwicht is op de hurken niet zo best (zeg maar slecht), en dankzij een knieblessure is het lastig om na het hurken weer overeind te komen. Dus meerdere malen ‘omgevallen’. Daar lig je dan met de blote vbillen in gras, brandnetels, takjes, ongedierte etc.

 • Ik doe mee omdat ik super graag wandel en fiets maar door een operatie blaas problemen heb gehouden. Gehurkt plassen is moeilijk omdat ik mij dan niet voldoende kan ontspannen. Echt een geweldige uitvinding lijkt het me
  Groetjes, Tineke

 • Wat een uitkomst. Ik fiets graag in de natuur. Kom je al iets tegen waar je naar het toilet kan, mag het niet of zijn ze gesloten. Ik doe graag mee met de win aktie.

 • Eindelijk een waardige vervanger voor dat kartonnen plastuitgeval van de drogist. Zijn we op vakantie (met man en vier zonen) dan ben ik altijd degene die zorgt voor oponthoud vanwege gedoe bij sanitaire stops… ook zij zouden dus blij zijn als ik voortaan zo’n kekke tuit bij me had!!
  Love it ❤️

 • Hoi Wanda, deze plastuit lijkt me héél handig. Ik wandel ook veel o.a. nog de vierdaagse van Nijmegen maar in november gaan mijn loopmaatje en
  ik voor de 2e vierdaagse naar Gerona. Daar staan geen dixie eilanden 🙂 en aangezien ik een versleten rechterheup heb gaat hurken mij ook steeds minder goed af. Dus ik hoop dat het lot mij gunstig gezind is!!!
  Vriendelijke groeten, Marion

 • Ik zou hem heel graag willen☺️ Hier zoek altijd voor ik ga wandelen al uit of er onderweg ergens gelegenheid is om te kunnen plassen, we gaan binnenkort een rondreis maken in IJsland waar we dus heel erg veel gaan wandelen in de middle of nowhere dus dan zou dit heel handig zijn!
  Ik ben erg slecht in het op de hurken plassen 🤔
  Groetjes en nog veel wandelplezier,
  Monique Kersten

 • Dit lijkt me een uitkomst wanneer we op reis weer eens een zeer onhygiënisch of hurktoilet tegen komen. Ik heb een loopbeperking en staand plassen (liefst zonder “gespetter” 🙂 zou voor mij de oplossing kunnen zijn!

 • Dit lijkt me niet alleen op vakantie ofzo makkelijk maar je zou deze gewoon altijd bij je willen hebben.
  Zovaak dat je op een wc komt die niet zuiver is!
  Ben erg benieuwd naar deze plastuit. Ik heb er nu 1 die niet fijn is dus blijft liggen in de kast!!

 • Ik loop elk jaar de vierdaagse in Marbella en Mallorca dus zou de plastuit echt perfect daar kunnen gebruiken 🤞ook ben ik heel benieuwd of het ook daadwerkelijk werkt 🍀

  • Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een persoonlijk bericht ontvangen.

 • Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een persoonlijk bericht ontvangen.

 • Hallo ik heb op 12 april een plastuit besteld maar nog niks ontvangen. Wel bericht gehad dat ordernummer 3089 is. Waarom wordt die niet geleverd? Alles is al betaald…

 • hoeveel kost dit en hoe kan ik het bestellen

 • Hallo Wanda, misschien een beetje een rare vraag maar weet je ook wat deze UIXI plastuit weegt? Ken je ook de WoPeeH?

   • Ah, bedankt voor je snelle reactie! WoPeeH weegt 47 gram.

 • Helaas heb ik geen andere manier gevonden, dan het plaatsen van deze reaktie, om geen e-mails meer te krijgen als er vervolgreacties zijn.

 • ….

 • Ik had graag een animatie gezien hoe je ‘m gebruikt

 • Deze plastuit wil ik heel graag testen. Tot nu toe waren ze niet fijn. Mijn eerste van karton, Beetje klein en voor eenmalig gebruik en dus milieu belastend. Mijn tweede was het opvang gedeelte te klein zodat het naar achteren lekte: natte broek tot gevolg. Deze ziet er beter ontworpen uit.

 • goedemorgen, als ik m morgen (woensdag 31 juni) bestel, heb ik m dan zeker voor zaterdag in huis??

 • Graag nog wat info hoe ik deze zou kunnen aankopen,ik wandel ook heel veel in de natuur, en loop regelmatig een beet op door het hurken dan….

  Groet

 • Na het lezen van een aantal positieve reviews heb ik de plastuit aangeschaft.
  Ik heb geen sterke blaas en moet regelmatig plassen.
  De eerste keer ‘proef’ geplast onder de douche, tja, dat ging prima.
  Daarna de eerste keer tijdens een wandeling buiten geprobeerd, mijn man op de uitkijk ☺️
  Ik was zelfs verbaasd dat het ook direct goed ging, ik ben echt blij met deze plastuit. Wat erover geschreven staat klopt ook echt, dit is zéker een aanrader voor vrouwen!