Wandelen is leuk! Ga je mee?
 

Mijn WijnWandelgids is uit!

Na maanden zoeken naar de mooiste paadjes en turen naar verschillende kaarten is het dan eindelijk zo ver! Vrijdag presenteerde ik samen met wijnschrijfster Mariëlla Beukers de WijnWandelgids.  De gids bevat 10 wandelingen door en langs Nederlandse wijngaarden, verspreid over vier provincies: Zeeland, Limburg, Gelderland en Overijssel. Wandelaars worden door Mariëlla gewezen op druivenrassen, zuidhellingen en de lekkerste Nederlandse wijnen terwijl wijnliefhebbers door mij door de prachtigste wijnstreken van Nederland worden geleid. Om uiteindelijk na een mooie wandeling op een terras met een goede wijn terug te kijken op een mooie dag en plannen te maken voor de volgende wijnexpeditie.

De wandelingen gaan langs de volgende wijngaarden: De Kleine Schorre, Apostelhoeve, Hoeve Nekum, Slavante, Sint Martinus, Domein Holset, Betuws Wijndomein, Domein Hof te Dieren, wijngaard, De Colonjes, De Plack, ’t Heekenbroek, Hesselink, Wijngaard Hof van Twente en De Reestlandhoeve.

‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’ kon gerealiseerd worden dankzij een crowdfundingsactie via voordekunst.nl. 150 donateurs droegen bij aan de wandelgids en zorgden ervoor dat het beoogde bedrag ruimschoots werd gehaald.

Benieuwd naar de gids? Hij is vanaf nu te bestellen op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig voor € 16,95.

Alle routebeschrijvingen staan ook op Wandelzoekpagina, daar worden eventuele routewijzigingen doorgevoerd.

 


Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig?

Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend van 27 t/m 29 maart 2020 echt iets voor jou!


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste reacties
  • Nogmaals gefeliciteerd !!

  • Gefeliciteerd! Zal er eens naar kijken, misschien leuk voor komende zomer 🙂