Wandelen is leuk! Ga je mee?
 

Nieuwe wandelgids: Wandelen op Twentse Wallen

Dit weekend verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de gids ‘Wandelen op Twentse Wallen’ van Truus Wijnen.

Wandelen op de Twentse Wallen

Wandelen op Twentse Wallen

Bestel voor € 14,95

Zoals iedereen weet is Amsterdam ruim bedeeld met wallen. Maar ook in het oosten van ons land barst het van de wallen. Stuwwallen wel te verstaan. In de voorlaatste ijstijd ontstaan door het voortstuwende ijs. Duidelijk herkenbare plooien en glooiingen in het landschap zijn het nog steeds zichtbare gevolg. Op de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug zijn deze stuwwallen het duidelijkst te zien. Maar ook verder in Twente wemelt het van de wallen. Namen als Apenberg, Kuiperberg, Tankenberg of Austieberg beloven vergezichten zoals je die alleen in het buitenland verwacht.

Truus Wijnen, Tukker in hart en nieren, heeft al deze Twentse Wallen beklommen en de mooiste van deze wandeltochten heeft ze in een wandelgids verzameld. Geniet van fraaie vergezichten, kronkelende bergpaden en diepe dalen. En dat allemaal dichtbij huis in Twente.

De wandelgids is verkrijgbaar bij de boekhandels en Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig voor € 14,95

 


Wil jij in 2019 meer gaan bewegen? Schrijf je dan nu in voor mijn Online Wandeltraining. We gaan 12 weken aan de slag om te trainen naar een wandeling van 10 kilometer.

Wandeltraining 10 kilometer

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste reactie
  • Supernice! Dat is mijn omgeving! Kuiperberg ligt trouwens ook op de route van het Twentepad 🙂