Wandelen is leuk! Ga je mee?
 

Nieuwe wandelgids: Wandelen in het spoor van Marsman

Op vrijdag 11 augustus verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’.

Hoe komt het toch dat Neêrlands rivieren onze dichters en kunstenaars zo inspireren?

Wandelauteurs Ron Wolfs en Ad Snelderwaard probeerden daar achter te komen in 15 – inderdaad zeer inspirerende – wandelingen. Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen langs rijen ondenkbaar ijle populieren en zagen de – in de geweldige ruimte verzonken – boerderijen.

Langs de dijken zagen ze onder een groepje wilgen Paulus Potters’ koeien genieten van de koelte van het rivierwater, terwijl de wolken zich aan de einder opstapelden zoals we dat alleen van de Hollandsche meesters kennen.

Droom in deze gids met Marsman, Nijhoff en Potter mee en laaf je aan de schoonheid van ons rivierengebied dat zich uitstrekt van de machtige Waal bij Nijmegen tot de Oude Maas bij Rhoon. En mijmer na op één van de terrasjes waar ook Rob eb Ad bijkwamen van hun vele indrukken…

De wandelgids is voor € 14,95 te koop bij de betere boekhandel in Nederland en België en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

 

Meer lezen over de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig? Ik maakte o.a. deze wandelingen uit hun mooie gidsen:

 

€ dit artikel bevat affiliate links

 


 Wil jij starten met wandelen?

Schrijf je nu in voor de gratis online wandeltraining van 0 naar 10 kilometer in 12 weken

Meer informatie & inschrijven


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geen reacties

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.